adek Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Dostaliśmy informację o pojawieniu się pierwszego trailera filmu Asylum 5D w wersji "stereo". Zachęcamy do przeczytania informacji prasowej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1236
Gość Gosc Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 No zaraz, zaraz - ale ten trailer to juz lecial jakis czas temu, a premiera miala byc na wiosne 2010, wiosna minela, a tu nadal stary trailer Chlopaki dajcie cos nowego...
Boss91 Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 czy ktoś wie gdzie można zobaczyć ten film w kinie 5D? Czy jest jakieś na śląsku?
adek Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Napisano 15 Czerwiec 2010 No sprawdziłem to. To chyba nie jest ten sam trailer. Tamten był krótszy. Ten też do długich nie należy i chyba poprzednio nie było wersji STEREO.
velendil Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Poprzednio nie było wersji stareo ale to ten sam trailer. Jedyne co się zmieniło to dodane polskie napisy.
Nezumi Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Tak sobie pomyslalem jak ta supernowoczesna produkcja kinowa wyglada na tle ostatnio tu zamieszczonych trailerow do gier... Powodzenia...
adek Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Napisano 15 Czerwiec 2010 No prawdę mowiąc, Youtube ma fajne te opcje do "3D", a mało kto z nich korzysta. Ja polubiłem "stereo" w takich krotkich filmach. Jeśli są dobrej jakości - całkiem przyjemnie na dużym monitorze się to ogląda. No i przede wszystkim okulary z "Leszka" się przydają i muszę przyznać, że są dosyć dobrej jakości. Przynajmniej w porownaniu z kiedyś tam gdzieś kupionymi wypadają lepiej.
Tazio Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 niektóre lokacje wyglądają fajnie, niektóre gorzej. I jakoś mi się ten kruk na końcu wybitnie nie podobał. Trochę mi obniżył poziom całości. To oczywiście tylko moje zdanie. Ogólnie to całkiem nieźle.
velendil Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Wszystko tez inaczej będzie wyglądało w kinie 5D dodając efekty jak chociażby trzesący się fotel. Pewnych niedociągnięć nie będzie po prostu widać za pierwszym razem a pozatym nie jest to film mający pobić wszystkie aktualne trailery do gier a jedynie wniesc cos do kina 5D.
dziadek3D Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Pewnych niedociągnięć nie będzie po prostu widać za pierwszym razem ...czli liczysz na to, że do "drugiego raza" nie dojdzie....:)))... nie wiem czy to jest optymizm czy pesymizm....
Alibaba Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Fajne, ale jesli to ma isc w kinie to stereo jest "zdziebko" przesadzone.
Tazio Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 ciężko oceniać jak to będzie w kinie 5D bo sobie nawet tego nie potrafię wyobrazić. Ja na to patrzę jak na produkcję profesjonalną, więc bez taryf ulgowych :)
Rekomendowane odpowiedzi