Napisano 15 Czerwiec 201014 l Dostaliśmy informację o pojawieniu się pierwszego trailera filmu Asylum 5D w wersji "stereo". Zachęcamy do przeczytania informacji prasowej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1236
Napisano 15 Czerwiec 201014 l No zaraz, zaraz - ale ten trailer to juz lecial jakis czas temu, a premiera miala byc na wiosne 2010, wiosna minela, a tu nadal stary trailer Chlopaki dajcie cos nowego...
Napisano 15 Czerwiec 201014 l czy ktoś wie gdzie można zobaczyć ten film w kinie 5D? Czy jest jakieś na śląsku?
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Autor No sprawdziłem to. To chyba nie jest ten sam trailer. Tamten był krótszy. Ten też do długich nie należy i chyba poprzednio nie było wersji STEREO.
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Poprzednio nie było wersji stareo ale to ten sam trailer. Jedyne co się zmieniło to dodane polskie napisy.
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Tak sobie pomyslalem jak ta supernowoczesna produkcja kinowa wyglada na tle ostatnio tu zamieszczonych trailerow do gier... Powodzenia...
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Autor No prawdę mowiąc, Youtube ma fajne te opcje do "3D", a mało kto z nich korzysta. Ja polubiłem "stereo" w takich krotkich filmach. Jeśli są dobrej jakości - całkiem przyjemnie na dużym monitorze się to ogląda. No i przede wszystkim okulary z "Leszka" się przydają i muszę przyznać, że są dosyć dobrej jakości. Przynajmniej w porownaniu z kiedyś tam gdzieś kupionymi wypadają lepiej.
Napisano 15 Czerwiec 201014 l niektóre lokacje wyglądają fajnie, niektóre gorzej. I jakoś mi się ten kruk na końcu wybitnie nie podobał. Trochę mi obniżył poziom całości. To oczywiście tylko moje zdanie. Ogólnie to całkiem nieźle.
Napisano 16 Czerwiec 201014 l Wszystko tez inaczej będzie wyglądało w kinie 5D dodając efekty jak chociażby trzesący się fotel. Pewnych niedociągnięć nie będzie po prostu widać za pierwszym razem a pozatym nie jest to film mający pobić wszystkie aktualne trailery do gier a jedynie wniesc cos do kina 5D.
Napisano 16 Czerwiec 201014 l Pewnych niedociągnięć nie będzie po prostu widać za pierwszym razem ...czli liczysz na to, że do "drugiego raza" nie dojdzie....:)))... nie wiem czy to jest optymizm czy pesymizm....
Napisano 16 Czerwiec 201014 l Fajne, ale jesli to ma isc w kinie to stereo jest "zdziebko" przesadzone.
Napisano 16 Czerwiec 201014 l ciężko oceniać jak to będzie w kinie 5D bo sobie nawet tego nie potrafię wyobrazić. Ja na to patrzę jak na produkcję profesjonalną, więc bez taryf ulgowych :)