Napisano 12 Maj 200420 l Wstempny projekt Kuchenki Gazowej. Prz tej kuchence bedzie stal Toster z wyplywajacym serkiem :P
Napisano 12 Maj 200420 l hmmm. no narazie nie ma za duzo co oceniac... pomysl orginalny (blat kuchenny z tosterem) i narazie jedyna rzecz, ktorej sie moge przczepic to kolor SKY LIGHTa zmien go na bialy i jeszcze jest jedno, prosze... daj renderka z kratkami jusz na kuchence... ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo... :D pozdroo...
Napisano 12 Maj 200420 l 5 palnikow? a są takie kuchenki? Moze ciekawiej bedzie plyta grzejna z rozgrzanym jednym z palnikow do czerwonosci? :) Ciekawy pomysl i ladne wykonanie na poczatek, mnie sie podoba ten niebieskawy nastroj - wygaszone swiatlo kuchenne + oswietlenie niebieskiego neona zza okna :) tak mozna wytlumaczyc ten nastroj! czekam na wiecej. pozdro
Napisano 12 Maj 200420 l heh podobna jak u mnie w akademiku, tylko widzę 1 główny błąd - palniki są różnej wielkości !!!!!!
Napisano 12 Maj 200420 l palniki sa roznej wielkosci w kazdej kuchence ... nie tylko w akademiku ... poza tym to chyba maja jakies pokretelka ktorymi sie je reguluje ... jak 5 palnikow ... to 5 pokretelek ... :P pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200420 l Autor Zeby sprostowac 1. Nie robie plyty grzewczej bo to za proste i nie musial bym sie nad tym napracowac 2.nad pokretlami i kratkami jeszcze pracuje i napewno sie ukarza w najbliszym czasie
Napisano 13 Maj 200420 l Autor za durzo tu nie zmienilem dodalem kurki od gazu (odrazu sprostowanie ten czerwony bedzie od piekarnika ktory bedzie na dole)
Napisano 13 Maj 200420 l moim zdaniem tak kuchenki gazowe nie wygladaja. przedewszystkim nie sa przymocowane do blatu.
Napisano 13 Maj 200420 l Autor Dobrze jescze jedno sptrostowanie nie Kuchenka Gazowa tylko Plyta Gazowa
Napisano 13 Maj 200420 l plyta gazowa nie ma piekarnika :) a jak piekarnik ... to juz kuchenka gazowa wmontowana w blat ... widzialem takie cos ... nie wiem czy to legalne ale ludzie tak robia :) pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200420 l hmmm oryginalny pomysł - - - w takim razie dzis zrobie ładną pokrywkę na patelnie :-)
Napisano 14 Maj 200420 l Zipper a dlaczego miało by być nielegalne skoro to są zwykłe kuchnie gazowe do zabudowy, dużo osób tak ma :P
Napisano 14 Maj 200420 l a jak dla mnie pomysł mało ciekawy. co do wykonania to nie mam zastrzeżeeń oprócz tego iż jest ciemno i mało widać. no i troche render jak dla mnie za mały
Napisano 14 Maj 200420 l Autor u mnie jest az za jasno. a co do rendera to jest poto maly zeby sie dlugo nie ladowal
Napisano 14 Maj 200420 l wez postaw 5 garnkow na swoja plyte gazowa i powiedz czy sie mieszcza (tylko zeby to gary byly a nie jakies kubki ;) ) aaa i jeszcze jakos za bardzo wystaje nad blat - tak mi sie wydaje... pozdro
Napisano 14 Maj 200420 l a mi sie wydaje ze to jednak za proste, jakbys zrobil kuchenke cala z np otwartm piekarnikiem albo cala kucnia czyli np obok zlew i zmywarka to by byla gites a tak jak dla mnie za malo wszystkiego bedzie :|
Napisano 14 Maj 200420 l Autor dawno jusz nie wstawialem projektow mojej kuchni. Dodalem listwe przy scianie i szafke ale zastanawiam sie czy czasem ta plyta nie jest zadurza w stosunku do innych zeczy (strasznie tu ich durzo nie :P) myslalem zeby zmniejszyc plyte a palnik zostawic bez zmian. Prosze o komentarze Thx
Napisano 14 Maj 200420 l hehe albo jestes leniwy albo naprawde niemasz pomyslow na ta pracke..... w sumie to jest modej wejsciowy twojej pracki wiec daj wszystko na bilao i skya to wystarczy bo niewidze sensu udzielana tej pracki jako sceny ale jako modej jak do tej pory.... hmm moze cos z tego bedzie ale i tak to leprze od tych wszystkich samochodow....heh
Napisano 15 Maj 200420 l Jak narazie nie ma co oceniac. Za malo detali, i te gole palniki. pomysl ciekwy! Powodzenia w dalszej pracy!