MarDolF Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Wstempny projekt Kuchenki Gazowej. Prz tej kuchence bedzie stal Toster z wyplywajacym serkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 hmmm. no narazie nie ma za duzo co oceniac... pomysl orginalny (blat kuchenny z tosterem) i narazie jedyna rzecz, ktorej sie moge przczepic to kolor SKY LIGHTa zmien go na bialy i jeszcze jest jedno, prosze... daj renderka z kratkami jusz na kuchence... ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo... :D pozdroo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 5 palnikow? a są takie kuchenki? Moze ciekawiej bedzie plyta grzejna z rozgrzanym jednym z palnikow do czerwonosci? :) Ciekawy pomysl i ladne wykonanie na poczatek, mnie sie podoba ten niebieskawy nastroj - wygaszone swiatlo kuchenne + oswietlenie niebieskiego neona zza okna :) tak mozna wytlumaczyc ten nastroj! czekam na wiecej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 heh podobna jak u mnie w akademiku, tylko widzę 1 główny błąd - palniki są różnej wielkości !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 palniki sa roznej wielkosci w kazdej kuchence ... nie tylko w akademiku ... poza tym to chyba maja jakies pokretelka ktorymi sie je reguluje ... jak 5 palnikow ... to 5 pokretelek ... :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Zeby sprostowac 1. Nie robie plyty grzewczej bo to za proste i nie musial bym sie nad tym napracowac 2.nad pokretlami i kratkami jeszcze pracuje i napewno sie ukarza w najbliszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 za durzo tu nie zmienilem dodalem kurki od gazu (odrazu sprostowanie ten czerwony bedzie od piekarnika ktory bedzie na dole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 moim zdaniem tak kuchenki gazowe nie wygladaja. przedewszystkim nie sa przymocowane do blatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Dobrze jescze jedno sptrostowanie nie Kuchenka Gazowa tylko Plyta Gazowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 plyta gazowa nie ma piekarnika :) a jak piekarnik ... to juz kuchenka gazowa wmontowana w blat ... widzialem takie cos ... nie wiem czy to legalne ale ludzie tak robia :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 hmmm oryginalny pomysł - - - w takim razie dzis zrobie ładną pokrywkę na patelnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shodan Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Zipper a dlaczego miało by być nielegalne skoro to są zwykłe kuchnie gazowe do zabudowy, dużo osób tak ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 cóż za pomysly...:D czekam na update\'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Ciekawy pomysł. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 a jak dla mnie pomysł mało ciekawy. co do wykonania to nie mam zastrzeżeeń oprócz tego iż jest ciemno i mało widać. no i troche render jak dla mnie za mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 u mnie jest az za jasno. a co do rendera to jest poto maly zeby sie dlugo nie ladowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 wez postaw 5 garnkow na swoja plyte gazowa i powiedz czy sie mieszcza (tylko zeby to gary byly a nie jakies kubki ;) ) aaa i jeszcze jakos za bardzo wystaje nad blat - tak mi sie wydaje... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 a mi sie wydaje ze to jednak za proste, jakbys zrobil kuchenke cala z np otwartm piekarnikiem albo cala kucnia czyli np obok zlew i zmywarka to by byla gites a tak jak dla mnie za malo wszystkiego bedzie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 taki am wlasnie plan ale na razie do tego nie doszlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 dawno jusz nie wstawialem projektow mojej kuchni. Dodalem listwe przy scianie i szafke ale zastanawiam sie czy czasem ta plyta nie jest zadurza w stosunku do innych zeczy (strasznie tu ich durzo nie :P) myslalem zeby zmniejszyc plyte a palnik zostawic bez zmian. Prosze o komentarze Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 hehe albo jestes leniwy albo naprawde niemasz pomyslow na ta pracke..... w sumie to jest modej wejsciowy twojej pracki wiec daj wszystko na bilao i skya to wystarczy bo niewidze sensu udzielana tej pracki jako sceny ale jako modej jak do tej pory.... hmm moze cos z tego bedzie ale i tak to leprze od tych wszystkich samochodow....heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 zrobisz jakąś kratkę czy garnki będę lewitować na palnikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamiec7 Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Jak narazie nie ma co oceniac. Za malo detali, i te gole palniki. pomysl ciekwy! Powodzenia w dalszej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi