frog Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 opine mile widziane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 katedra2? :) tylko w skladzie metalu hyhy troche nie podobaja mi sie te kawalki co wystaja mu z okolicy ust, jak dla mnie zbyt regularne i proste reszta nice greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 hmm dodaj dofa i moz fajnie by bylo zeby niekture z tych galezi (przynajmniej tak to wyglada) swiecily troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Jakos mi nie podchodzi... nie za duzy odstep miedzy ustami a nosem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 good work. ladne kolory. troche monotonne i nudnawe ale jest ok. nie sluchaj kolegi powyzej. cos ostatnio dof jest moda rownie w zlym guscie co kiedys lens flare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 2 minuty sie wpatrywalem zeby zobaczyc gdzie sa oczy a gdzie usta:) juz myslalem ze takie srednie (myslalem ze nos to oko :) ) ale fajne, podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 niezle... takie hellraiserowate ;)... te szpile w sumie moglyby byc troche grubsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Niedobrze wyglada to czarne tlo - podmaluj tam baczek w 2d koniecznie! Bardzo razi procedurka w okolicach ust i na brodzie - widac ze to jakis Simbiont lub cos podobnego - zdecydowanie powinienes to \"ODmatematycznić\" :) Czyli zrobic naturalne nieregularnosci... DOF czy ja wiem? Moze faktycznie dac sobie spokoj - lepiej podmalowac tlo ;) Poza tym dobra praca z ciekawym pomyslem! Podoba sie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 no comments this time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 proporcje łba troche nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 mi sie podoba :) z tymi szpilami wokół ust można by pokombinować ale i tak jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 jak dla mnie obrazek spelnia swoja role czyli robi wrazenie ... takie jakie powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 A mi się bardzo podoba. Teksturka w okolicach ust może trochę przeszkadzać, ale mi się podoba. Te czarne plamy to kolejny mały minus. Jakieś ledwo widoczne zarysy tych metalowych prętów powinny się tam znaleźć. DOF tu nie pasuje w żaden sposób. Z kolei niepoprawne proporcje twarzy (nos) są jak najbardziej na miejscu. Super praca :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 heh co wy sie czepiacie tej glowy a czy wyglada ona jak by byla byc noralna.co wy tu leonarda d`caprio chcecie miec.....to ma wlasnie tak wygladac i wyglada zajeb..... Pozdrawiam(heh pierwszy raz tu kogos pozdrawiam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 To właśnie o tym mówię. No chyba że to nie domnie ta uwaga była skierowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Masz ode mnie \"+\" za ekspresje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 dzieki za konstruktywna krytyke, moze faktycznie jeszcze troszke nad tym popracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 dodaj partykle z bloodem i nadaj im wygląd krwi i wstaw je tam gdzie ma cieknąć krew praca niejest zła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Plaskie, malo szczegolowe i niedbale wykonane. Polecam zrobienie tego od nowa z wiekszym zaangazowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Jest nieźle i nawet fajnie to przedstawiłeś.. ale wiesz czego mi trochę brakuje? Żeby te grubsze pręty też popzebijały twarz w kilku miejscach. Żeby bardziej się stopiły obie materie metalu i cielska... mogło by to jeszcze podnieść efekt końcowy... pracka fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi