Skocz do zawartości

Who's the best? :) 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Who's the best? :)

• prawiejakpawel
      7
    • dziadek3D
      32
    • torm
      62
    • SSn4k3
      22

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano
  Cytat
po co tym lekarzom stetoskop? Beda nasluchiwac czy aby szalenstwo pacjenta nie bierze sie z zapalenia oskrzeli?
No cóż, zawsze można sprawdzić czy pacjent ma atak paniki czy może duszności i itp wynikają z tego, że wentylacje szlag trafia. ;)
  • Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 28,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nezumi

....oczywiście jesteś na wierzchu...i jak ten Salomon poprostu wiesz.... skąd Ci się to bierze....:))...???.... czekam na skroplenie Twoich teorii w praktyce... obiecuje przyjmę taką lekcję w pokorze...:))

Napisano
  • Autor

SSn4k3, w sumie to słuchawki się mogą przydać, niektóre leki neuroleptyczne mogą prowadzić do zaburzenia pracy serca... :)

Napisano

torm - mam nadzieję, że myślisz już nad jakimś fajnym tematem:-) Kiedy zaczynamy?

Napisano

Wiek nie jest dla mnie żadną tajemnicą. Mam 21 lat pracuje w agencji interkatywnej, a od 5 lat zajmuje się między innymi projektowaniem stron, programowaniem obiektowym ActionScript 2.0 / 3.0, After Effects,... a osobiste wycieczki to inni sobie robią... ja starałem się bronić mojej oceny.

Następnym razem wstrzymam się od jakichkolwiek rad skoro tacy mądrzy jesteście ;)

pozdrawiam

Napisano
  ola-f napisał:
to milo, ze ludzie aż się rwą do następnej edycji.

Ano rwą się. Nie ukrywam że powoli zaczynam czuć chęć do powrotu do tematu projektowania stron, może sam spróbuję sił w następnej minibitwie.

Napisano
  • Autor

SSn4k3, temat już praktycznie mam cały w głowie :) ale na razie go dopracowuję :)

Napisano

Turisma

...a ja jestem babcią klozetową w świątyni Zen.... mam 198 lat i jak się wstrzymałem 44 lata temu to do dzisiaj nie popuściłem....:)).

Napisano

dziadek

...Nie z Tobą rozmawiam w tym momencie !

Ps. ty myślisz, że jesteś taki świetny i zabawny ? pff... daruj sobie.

Napisano

Turisma

...rozmowa to jest dopiero wtedy jak się pokazuje swoje portfolio.... inaczej to tylko babskie gadanie....:)))

trochę więcej luzu i uśmiechu to nie boli...:))

Napisano

dziadek3D - wobec tego musieliśmy się już spotkać. Obchodziłem tam 120 urodziny. Miałem wybrać za miejsce Shire, ale za daleko;)

Turisma - Nie nadymaj się tak bo pękniesz:) W tej rozmowie jest tyle emocji co w wyniku analizy moczu. TRzeba wyluzować wora i tyle. Wystartujesz w następnej bitwie i pokażesz who`s tha boss (tu nie ma sarkazmu, ale może tak zabrzmieć:) )

Jeśli tak dalej pójdzie to nam wątek zamkną.

Pozdrawiam wszystkich:)

Napisano

Macie racje, trochę ostatnio napięty chodzę i niepotrzebnie się wyładowuje na forum ;)

Wielkie sorry ;) Mam nadzieje, że już będzie ok ;)

Pozdrawiam ! ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności