Rincewind Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Witam ponownie. Jako że skończyłem w zasadzie HELLBOY\'a, a był on robiony raczej z doskoku, to postanowiłem, zabrać się za jeszcze jeden temat, zupełnie od nowa ,bo o ile mi wiadomo można opracowywać nie więcej niż trzy tematy. Tak więc, też będę próbował namalować \"Ptaśka\" z powieści W. Warthona. Jednak będzie to lużna interpretacja, w zasadzie skierowana na usilne starania w.w. by spełnić swe marzenia m.in. o lataniu. No co tu dużo gadać (pisać), popatrzcie, ewentualnie pytajcie, będzę się w miarę potrzeb odzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 lapki popraw bo skwiercza(ramiona mam na mysli;) pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 glowa mi sie jakas mala wydaje w porownaniu do reszty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 ciekawe,ze wszycy ktorzy tu zabieraja glos czepiaja sie szczegolow a nic nie mowia na temat ogolnej idei-widza liscie nie widza lasu. ptasiek to ambitne przedsiewziecie, wiec bedziesz musial sie niezle nagimanstykowac zeby oddac prawdziwy (troche mistyczny-oniryczny)klimat opowiesci. chyba ze poprzestaniesz na radosnej interpretacji, ale chyba stac cie na wiecej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Kolejny update, wkrótce odpowiedzi na posty. I co wy na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 kolorystycznie skala za bardzo skupia uwage i odwraca ją od ptaska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 Kolejny update. Kurcze mało czasu zostało. Leander: Zgodnie z sugestią poprawiłem trochę kolory. Oceniajcie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Nadal sie zlewa jak dla mnie, bardziej bym poszedl w zmiane koloru niz zmniejszanie nasycenia. Obiekty w oddali najczesciej przybieraja niebieskawa barwe, wiec moze w tym kierunku? Szybka wizualizacja, zebys nie tracil czasu na wprowadzanie w zycie moich wskazowek, jesli Ci nie leżą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Ciągnę dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Wiem wiem Muszę skrócić lewe przedramię, barki też do poprawy, no i brzuch itp. itd. Jeszcze \"troszeczke\" pracy przede mną. Maxine: Przepraszam że tak późno. Myśle że cię nie zadowolę. Zamierzam mianowicie pozostać przy radosnej twórczości, bo obrazek ma być ilustracją spełnionych poniekąd marzeń, (w miarę możliwości) Ptaśka, więc i klimat musi pozostać \"radosny\". Zresztą ostanio ktoś rzekł, że W. Warthon moralizuje i poucza w swych książkach, no a tego byśmy chyba nie chcieli, prawda ;) Więc nie trzymam się kurczowo, treści książki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 Kolejny etap za mną Proszę oceniajcie, komentujcie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Drobię jak gejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Rincewind - widzę, że trzymasz równy, wysoki poziom prac- gratuluję!! Naprawdę bardzo fajna interpretacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Witam Tu zamieszczam to co udało mi się stworzyć do tej pory. No, ale na pewno skończę, to będzie z dedykacją. Ale o tym potem. M@ti: Dziękuję, ale będę się starał poprawiać cołki cas !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 W mordę pomyłka, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 hmm wg. mnie kolorystycznie niebo i postac najlepiej wygladaja z 20.05 są takie \"słoneczne\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam To była raczej wersja robocza, a kolory na tam są zbyt soczyste. Ja kieruję sie bardziej w stronę bardziej złamanych, mocno mieszanych tak jak o zachodzie słońca. To chcę uchwycić na ilustracji. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Dla mnie bomba :) Chciałoby się powiedzieć... czekam na kolejne updaty :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 No to znowu ja. Trochę popracowałem. Pytanie do moderatora: co z tym fantem robić dalej. Zacząć WIPa nowego? Bo jeszcze trochę popracuję. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Tak, wkrotce ta edycja Bitwy zostanie przeniesiona do archiwum a tam rzadko kto zaglada. Proponuje w wipie umiescic adres tej strony a tutaj podac url wipa. Fajnie skalki potraktowales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 leander: Dziękuję. Dziękuję wszystkim za opinie i komentarzę. zapraszam na kontynuacje do WIPa http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi