Napisano 21 Lipiec 201014 l Miniaturka: ----------------------------------------------------------------------- Też spróbuję, wypada się trochę rozruszać. Na początku klasycznie szkic: Edit: Jeszcze taki szkic: Edytowane 29 Lipiec 201014 l przez Mruk
Napisano 22 Lipiec 201014 l Fajnie, że jesteś. Widzę generalnie, że dobry CHC sobie wybrałem na powrót na forum, bo wiele znanych, lubianych i podziwianych osobistości tu ściągnął temat :)
Napisano 24 Lipiec 201014 l Autor Mam nadzieję że z tym "podziwianych" nie było o mnie ;) Powoli do przodu:
Napisano 27 Lipiec 201014 l jakies takie chłopięce proporcje... i ta duża glowa... ofcourse pisze o linearcie... słowiańskie klimaty :P
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor Dzieki, proporcje postaram się poprawić. Co jest w tym słowiańskiego?
Napisano 27 Lipiec 201014 l a takie pierwsze skojarzenie... slowianin slowianin2 slowianin3 slowianie
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Mam nadzieję że rysunek teraz lepszy: Pierwszy link się nie wgrywa a ostatni to jakaś zbitka uzbrojenia z różnych okresów. Na turniejach w sumie to częsta sytuacja. Nie jestem jakimś znawcą ale ten trzeci mi wygląda bardziej normańsko niż słowiańsko. Co do mojego rysunku to wzorowałem na rekonstrukcji wojownika skandynawskiego z pierwszych okresów ich działalności z książki o wpływie wojskowości normańskiej w Europie.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Postura, proporcje, twarz, zdecydowanie lepiej. Gratuluje. Teraz pobaw się tym szkicem walorowym po prawej, tam głowa nadal wydaje się za duża.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Zdecydowanie lepiej, w walorze tak na moje niedowidzące oko jest bark wyłamany