Napisano 21 Lipiec 201014 l finał miniaturka --------------------------------------------------------------------------------------------- Witam. Przyjemny temat to i ja się przyłączę. Na razie wstępne szkice, pan z rogami pójdzie chyba do dalszej obróbki. Edytowane 30 Lipiec 201014 l przez dezzed
Napisano 22 Lipiec 201014 l A mi sie ten ostatni strasznie podoba. A wogole to wszystkie szkice sa strasznie sympatyczne. Świetnie łapana dynamika w kilku ruchach, czad.
Napisano 22 Lipiec 201014 l Autor atheg dzięki, ostatni się nie zmarnuje, zrobiłem mały mix i teraz tak to wygląda
Napisano 23 Lipiec 201014 l Concepty świetne, teraz światełko bardzo ładnie zagrało chociaż jego lewa ręka wydaje się póki co płaska. Fajnie, że połączyłeś oba pomysły, chociaż taki grubaskowaty byłby ciekawą odskocznią.
Napisano 23 Lipiec 201014 l concepty mają mega dynamizm i energie która gdzieś się zatraciła w kolejnej wrzucie
Napisano 24 Lipiec 201014 l Zapowiada się fajnie, chociaż moim zdaniem mógłbyś spróbować trochę przygasić skórę. Teraz wydaje się za bardzo pomarańczowa i nie gra z resztą postaci. Powodzenia
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Dzięki Panowie za komentarze Pomęczyłem trochę temat, dynamizmu niestety nie przybyło ale kolor chyba lepszy. Pozdrawiam.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Ładnie, ladnie, ale czy ten miecz nie jest zbyt duży trochę? :) Jestem ciekaw ile godzin zajęło Ci stworzenie tego?
Napisano 28 Lipiec 201014 l dodasz żywsze i bardziej nasycone kolory i będzie git (patrz w poprzednim, np pelerynka) pozdro
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Nie jest. Będzie ponad 10 h lub coś koło tego. Rotcore no nie wiem, tamta kolorystyka nie bardzo mi podeszła zostanie raczej tak jak jest. Edytowane 28 Lipiec 201014 l przez dezzed