Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam się z Klicekiem że widać postrzępienia. Według mnie dziwnie wygląda trochę ekran. Nie widać jego końca. Textura obudowy (pod napisem Samsung) oraz ekran jak by zlewał się w całość i nie były to osobne elementy. Średnio mi się też podoba ta wizja telefonu z drugiej strony gdzieś tam w tle sceny. Tym bardziej rozmazanego.

Napisano

Witam, fajnie nawet tylko przyciski zbyt są wypukłe a na środkowym brakuje strzałki, tekstura dookoła przycisków też jest nie taka (wiem bo mam ją przed sobą :) plus to strzępienie. A tak to gra gitara. Pozdrawiam

Napisano

Witam, fajnie nawet tylko przyciski zbyt są wypukłe a na środkowym brakuje strzałki, tekstura dookoła przycisków też jest nie taka (wiem bo mam ją przed sobą :) plus to strzępienie. A tak to gra gitara. Pozdrawiam

Napisano

trochę ciężko jest to na stillce wyczaić, ale wydaje mi się, że powierzchnia obok klawiszy jest lekko wypukła. Baloniasta. Może tak jest w oryginale, ale nie wiem, nie posiadam. No i jest ewidenty fukup na modelu obok tych dwóch dziureczek z prawej strony obiektu na dole.

ale tak to ładnie ładnie :)

Napisano

stosunkowo niedługo, widzisz... ja miesiąc temu zacząłem prace nad ku990i i Twoja praca przypomina mi moją... ten sam pomysł z podstawką i całą kompozycją:

2_postprocess.jpg

Możemy tutaj mówić o zbiegu okoliczności ?!

Napisano

gientekwl powiem ci tak masz rację twój pomysł z podstawką był dla mnie inspiracją i cały czas się wzorowałem na twojej pracy. Przyznaję się bez bicia, możesz być z siebie dumny, ze ktoś zauważył twoją pracę. Jeśli czujesz że wykorzystałem twój pomysł i w jakiś sposób cię uraziłem to przepraszam.

Nie jestem zawodowcem tak jak w większości z was, więc wybaczcie że uczę sie na waszych pracach.

Ja się tylko uczę.

Napisano

ale ja nie mam pretensji stary, tylko jak zobaczyłem Twoją pracę wydała mi się bardzo podobna.

Ola-f: nie musisz być cały czas taki dobijający, bierz pod uwagę to, że nie skończyłem jeszcze...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności