George Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 dwie prace. Mieszkaniowka projekt semestralny. Tak jak wczesniej wiem ,że można by to jeszcze dopracować ale nie było na to czasu. Render o szerokosci 11 000 px wykonany w dwa dni przed oddaniem. Szkola muzyczna tak jak wyzej Render wykonywany jednoczesnie z projektem tego obiektu oraz projektem instalacji sanitarnych ;). Efekt pustki po części zamierzony po częsci brak czasu. Przydalby sie tutaj jakies meble ,ludzie itp. Wrzucam linka do plansz z projektami jesli kogos to interesuje. http://img837.imageshack.us/gal.php?g=planszaszq.jpg Technikala: Modelowanie: rihno. renderer: mental ray. Drzewa ,trawa mr proxy. Drzewa wygenerowane w onyx gen. Pozdrawiam
Tores Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Same rendery spoko. Ciekawi mnie natomiast czy taka ilość szkła nie szkodzi w przypadku szkoły muzycznej.
jahred6 Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Rendery spoko, ale bez szału. Architektura ok. Tores w tym przypadku widać że szyby graniczą jedynie z komunikacją a nie salami, tak to na pewno dla akustyki nie było by ok...
George Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 M@ti-> Jest to gimnazjum i liceum muzyczne projekt wykonany na studiach. Sale też są przeszkolne.Wczesniej dałem linka do rzutu. Wydaję mi się ,że kwestię akustyki można rozwiązać odpowiednim rodzajem szkła i materiałem wykończeniowym. Pozdrawiam
zonk Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Ładne, chodziłem do liceum na Wiktorskiej, ale ten projekt chyba zbyt futurystyczny jak tę na okolicę. Tak mi się wydaje ;-) Ps: Co studiujesz? Semestr to się już skończył chyba jakiś czas temu:> Pzdr.
airline Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 George czyżby to projekt w katedrze u Grochulskiego? zgadłem? ;p Fajnie fajnie jest klimacik, rzucik ciekawy!! brakuje mi wyjaśnienia idei na planszy! rendery mają swój klimat widać że to nie vray
George Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Napisano 4 Sierpień 2010 zonk -> tu są rendery z dwóch róznych projektów to co jest na kazmierzowska/odolańska to mieszkaniowka , pozostałe to szkoła na działce koło wilanowskiej. Tak projekt został wykonany jakiś czas temu ale teraz dopiero go pokazuje na forum 3d aby zasięgnąc opini co by tu jeszcze w przyszłości można by poprawić ;). arline -> Nie u Swierszcza ;). I racja to nie vray tylko mental ray ;). na Idee na planszy nie starczyło czasu. Pozdrawiam
Camel Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 A co te drzewa niewyraźne? Zabrakło Rutinoscorbinu? ;)
Rekomendowane odpowiedzi