Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

dwie prace.

Mieszkaniowka projekt semestralny. Tak jak wczesniej wiem ,że można by to jeszcze dopracować ale nie było na to czasu. Render o szerokosci 11 000 px wykonany w dwa dni przed oddaniem.

Szkola muzyczna

tak jak wyzej Render wykonywany jednoczesnie z projektem tego obiektu oraz projektem instalacji sanitarnych ;). Efekt pustki po części zamierzony po częsci brak czasu. Przydalby sie tutaj jakies meble ,ludzie itp.

Wrzucam linka do plansz z projektami jesli kogos to interesuje.

http://img837.imageshack.us/gal.php?g=planszaszq.jpg

Technikala: Modelowanie: rihno. renderer: mental ray. Drzewa ,trawa mr proxy. Drzewa wygenerowane w onyx gen.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne. Jaka to uczelnia?

Napisano

Same rendery spoko. Ciekawi mnie natomiast czy taka ilość szkła nie szkodzi w przypadku szkoły muzycznej.

Napisano

Rendery spoko, ale bez szału. Architektura ok. Tores w tym przypadku widać że szyby graniczą jedynie z komunikacją a nie salami, tak to na pewno dla akustyki nie było by ok...

Napisano
  • Autor

M@ti-> Jest to gimnazjum i liceum muzyczne projekt wykonany na studiach.

Sale też są przeszkolne.Wczesniej dałem linka do rzutu. Wydaję mi się ,że kwestię akustyki można rozwiązać odpowiednim rodzajem szkła i materiałem wykończeniowym.

Pozdrawiam

Napisano

Ładne, chodziłem do liceum na Wiktorskiej, ale ten projekt chyba zbyt futurystyczny jak tę na okolicę. Tak mi się wydaje ;-)

Ps: Co studiujesz? Semestr to się już skończył chyba jakiś czas temu:>

Pzdr.

Napisano

George czyżby to projekt w katedrze u Grochulskiego? zgadłem? ;p

Fajnie fajnie jest klimacik, rzucik ciekawy!! brakuje mi wyjaśnienia idei na planszy! rendery mają swój klimat widać że to nie vray

Napisano
  • Autor

zonk -> tu są rendery z dwóch róznych projektów to co jest na kazmierzowska/odolańska to mieszkaniowka , pozostałe to szkoła na działce koło wilanowskiej.

Tak projekt został wykonany jakiś czas temu ale teraz dopiero go pokazuje na forum 3d aby zasięgnąc opini co by tu jeszcze w przyszłości można by poprawić ;).

arline -> Nie u Swierszcza ;). I racja to nie vray tylko mental ray ;). na Idee na planszy nie starczyło czasu.

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.