Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Brian_by_KMiklas.png

Prackę uznaję za skończoną, a moje pierwsze poważne podejście do modelowania postaci za udane. ;)

Blender (internal) i Corel

Edit: nowy render:

mensun.jpg

Edytowane przez KMiklas
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zakrywając część postaci od mostka w górę wydać się może że patrzy się na brzuch biodra i nogi kobiety. Trzeba by uwydatnić mięśnie brzucha i te takie mięśnie skośne przy biodrach, ścieżka włosków do pępka też by była na miejscu. Na temat oświetlenia też można trochę postękać. W każdym bądź razie jak na pierwszą postać całkiem nieźle, powodzenia.

Napisano
Zakrywając część postaci od mostka w górę wydać się może że patrzy się na brzuch biodra i nogi kobiety. Trzeba by uwydatnić mięśnie brzucha i te takie mięśnie skośne przy biodrach, ścieżka włosków do pępka też by była na miejscu...

koovert - przyjrzyj się prawdziwemu Mansonowi a zobaczysz że nie ma on ani mięśni ani włosów na ciele poza tymi na głowie. Podobno kilku żeber też się pozbył...

Mi się podoba, widać duże podobieństwo:) Tylko tatuaż na lewym ramieniu powinien być chyba bardziej wypełniony, skrzynie z głośnikami mogłyby być troszkę większe i cień za Mansonem znika ale to szczegół. Dobra robota:)

Ave Satan;)

Napisano

Tool666PL, no właśnie apropos anatomi Mansona to miałem dokładnie to samo napisać.

KMiklas, moze uznajesz model za udany ale daj widok siatki front tył to się oceni. A tak za całokształt to bardzo fajnie w klimacie itd. Zabawa z perspektywą też mi się podoba. Pracka jest mega sfotoshopowana, i nie bardzo widać to 3d wiec siateczka by się przydała.

Napisano (edytowane)

Co wy z tą Chylińską, mi bardziej przypomina tę wokalistkę z O.N.A:)

A tak poza tym - ciekawie to wygląda . peace

Poniżej: sarkazm;)

Edytowane przez bbandi
Napisano

Ależ "podkręcone" w 2D, szczególnie drugi render. W oryginale wyglądał aż tak nieciekawie? Jakiś dym, w detalach czarna plama, wszystko się zlewa z tłem. Jakoś nie moje klimaty...

PS Włosy na drugim obrazku wyglądają bardzo słabo jak na Internal.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności