PastoR Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Komiwojażer - to postać, którą narysowałem dosyć dawno, zacząłem ją dłubać w 3d - no i takie są efekty ***wrzucilem pare konceptow - http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11247 - ZAPRASZAM *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Fajnie tylko trzebabyło ją przedstawić w jakimś zbliżeniu. No ale model prezentuje sie ok, ma swój klimat. Czekam na więcej tzn na zooma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 hmmm fajny gościu - mogłbys zrobić większe zbliżenie na postać i troszke jasniejszy render? pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 no teraz sa wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 bardzo fajny gostek i te ząbki :D jak zrobiłeś ten cień na ściane budynku - oddzielnie malowany w jakims programie 2d?? No i ja chcę teksturek - taka postac musi być skończona:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 no bardzo fajna pracka, zmien temat bo zaraz sie zacznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Bardzo fajna praca, uwielbiam takie klimaty. Masz jakies konkretne plany w zwiazku z tym modelem, czy tak tylko dla zabawy?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 eeee az mnie dziw bieze czemu nikt o temacie niewspomnial na samym poczatku,przeczytaj regulamin forum bo chyba zauwazyles ze inne tematy sie troszke roznia od twojego A co do Pracy to mi sie podoba zastanawiam se jak zrobiles ten cien(jaka technika)jesli mozesz to to opisz.... Pamietaj o regulaminie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 -ok -ok - :) przepraszam :) - bylem niedobry ale juz sie poprawilem ... do giorgione, marcin18pl - cien jest dorysowany w shopie do Aragorn - docelowo ma byc to krotka animka - w roli glownej Komiwojazer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 W czym robisz i w czym animujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 - - - - super pracka - bardzo się mnie podoba - - - - jeszcze jakaś teXturka i bedzie git - - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Pracka jest superowa. Nie widziałem jeszcze tak fajnie zrobionej postaci na tym forum (no może prawie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 dzieki za pozytywne przyjecie :) do - DruG - 3ds max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 cudo, naprawde profesjonalnie wykonana pracka. Ile ma poly, jak dlugo ja robiles ?? No i mam nadzieje ze umiescisz kolejne etapy i inne pracki swoje jakies :D P.S. oblookalem twoja stronke i juz sie nie dziwie ze takie wypasione pracki plodzisz :D :D heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Widziałem już wcześniej pracę na forum3d.kom-net.pl. Jak dla mnie jest super. Będziesz modelował pozostałe postaci - te które masz na swojej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 do - sanki - 13000 faces, no troszke go dlubalem po pracy... ciezko powiedziec ile godzin - tym bardziej ze mam taki system pracy - ze robie kilka projektow jednoczesnie ... do - don_filippo - tak :) na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Fajny gostek :) Ciekawe jak wypadną tekstury :? Możesz powiedzeć coś więcej o docelowej animce ?? Daj siateczke :P Pozdr Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 do - Falcrum - bedzie krotka - wazna bedzie muzyka... na razie wrzucilem pare konceptow - http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11247 - ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Świetny koncept, który postać 3d oddaje prawie w całości, myślę, że tekstury to uwieńczą. Ale na razie i tak bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 no, to jest to co allensteiny lubią najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 myslalem ze update :/ ktoś ma ambicje zostać archeologiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pm_ceglowski Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Swietna praca, w stylu przypomina mi troche Burtonowskie Nightmare before X-Mass, dolaczam sie do pytania dr UGa, BTW, gdybys mial chwile czasu moze zajrzal bys do mojego watku WIP gdzie modeluje moja pierwsza glowke i lekko utknalem, bylbym wdzieczny za wszelka pomoc. Pozdrawiam pmc link do mojego WIPa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9154 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi