Napisano 17 Maj 200420 l Komiwojażer - to postać, którą narysowałem dosyć dawno, zacząłem ją dłubać w 3d - no i takie są efekty ***wrzucilem pare konceptow - http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11247 - ZAPRASZAM ***
Napisano 17 Maj 200420 l Fajnie tylko trzebabyło ją przedstawić w jakimś zbliżeniu. No ale model prezentuje sie ok, ma swój klimat. Czekam na więcej tzn na zooma....
Napisano 17 Maj 200420 l hmmm fajny gościu - mogłbys zrobić większe zbliżenie na postać i troszke jasniejszy render? pozdrowionka
Napisano 17 Maj 200420 l bardzo fajny gostek i te ząbki :D jak zrobiłeś ten cień na ściane budynku - oddzielnie malowany w jakims programie 2d?? No i ja chcę teksturek - taka postac musi być skończona:D pozdr giorgione
Napisano 17 Maj 200420 l Bardzo fajna praca, uwielbiam takie klimaty. Masz jakies konkretne plany w zwiazku z tym modelem, czy tak tylko dla zabawy?? Pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200420 l eeee az mnie dziw bieze czemu nikt o temacie niewspomnial na samym poczatku,przeczytaj regulamin forum bo chyba zauwazyles ze inne tematy sie troszke roznia od twojego A co do Pracy to mi sie podoba zastanawiam se jak zrobiles ten cien(jaka technika)jesli mozesz to to opisz.... Pamietaj o regulaminie.....
Napisano 17 Maj 200420 l Autor -ok -ok - :) przepraszam :) - bylem niedobry ale juz sie poprawilem ... do giorgione, marcin18pl - cien jest dorysowany w shopie do Aragorn - docelowo ma byc to krotka animka - w roli glownej Komiwojazer...
Napisano 17 Maj 200420 l - - - - super pracka - bardzo się mnie podoba - - - - jeszcze jakaś teXturka i bedzie git - - - pozdrowionka
Napisano 17 Maj 200420 l Pracka jest superowa. Nie widziałem jeszcze tak fajnie zrobionej postaci na tym forum (no może prawie).
Napisano 17 Maj 200420 l cudo, naprawde profesjonalnie wykonana pracka. Ile ma poly, jak dlugo ja robiles ?? No i mam nadzieje ze umiescisz kolejne etapy i inne pracki swoje jakies :D P.S. oblookalem twoja stronke i juz sie nie dziwie ze takie wypasione pracki plodzisz :D :D heh
Napisano 17 Maj 200420 l Widziałem już wcześniej pracę na forum3d.kom-net.pl. Jak dla mnie jest super. Będziesz modelował pozostałe postaci - te które masz na swojej stronie?
Napisano 17 Maj 200420 l Autor do - sanki - 13000 faces, no troszke go dlubalem po pracy... ciezko powiedziec ile godzin - tym bardziej ze mam taki system pracy - ze robie kilka projektow jednoczesnie ... do - don_filippo - tak :) na 100%
Napisano 17 Maj 200420 l Fajny gostek :) Ciekawe jak wypadną tekstury :? Możesz powiedzeć coś więcej o docelowej animce ?? Daj siateczke :P Pozdr Pozdr
Napisano 17 Maj 200420 l Autor do - Falcrum - bedzie krotka - wazna bedzie muzyka... na razie wrzucilem pare konceptow - http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11247 - ZAPRASZAM
Napisano 18 Maj 200420 l Świetny koncept, który postać 3d oddaje prawie w całości, myślę, że tekstury to uwieńczą. Ale na razie i tak bardzo pozytywnie.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Swietna praca, w stylu przypomina mi troche Burtonowskie Nightmare before X-Mass, dolaczam sie do pytania dr UGa, BTW, gdybys mial chwile czasu moze zajrzal bys do mojego watku WIP gdzie modeluje moja pierwsza glowke i lekko utknalem, bylbym wdzieczny za wszelka pomoc. Pozdrawiam pmc link do mojego WIPa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9154