Napisano 9 Sierpień 201014 l Witam Na forum bywam ale się nie udzielałem więc zaczynam. Oto moje pierwsze dłubanio/renderowanie, który uważam za zamknięty i "udany" jako tako.(dodaję w wip bo nie chce zasmiecać finished works) Proszę oceniać, a bardziej krytykować bo na tym mi głównie zależy. Info 3ds max mental (to chyba wszystko ;p) http://img339.imageshack.us/f/1024x768schody.jpg/
Napisano 10 Sierpień 201014 l Zrób jakąś większą scenę to będzie co oceniać. A tak to 15minutowa robota jak na takie schody :)
Napisano 10 Sierpień 201014 l Chciałbym żeby to trwało 15 min ;) no ale fakt.. Biore sie do nastepnej pracy;)
Napisano 10 Sierpień 201014 l Dunuś zrób to w 15 min tak jak na tym renderze i nagraj. No Tomala, to takie przysłowiowe 15 minut, ale to są same boxy i niezbyt ciekawa scena. Która na takim mozliwym poziomie szybkiej ingerencji w modelowanie jak Ty masz wprawę, by się wykonało w mig. Sam też nie uważam tego za skomplikowane zadanie. Chętnie nagram, jakby co! Popieram lucka.
Napisano 10 Sierpień 201014 l @Tomala: Też chciałbym to widzieć. Barieka/To po lewej jest zbyt kanciaste :) Mapowanie nie jest takie złe :) Ogólnie tragedii niema :) Powodzenia :)
Napisano 10 Sierpień 201014 l Dzieki ;) najwięcej czasu zabieraja mi texturki z bumpem... zeby to realistycznie wygladalo.. @Vega myslalem ze wywale ta porecz/barierke nie moglem sobie poradzic z mapa do niej 1 nic nie pasowalo 2 jest ustawiona pod innym katem i zupelnie inaczej odbija swiatlo...