pecet Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Kolejne autko, model zrobiłem ze dwa lata temu i tak próbowałem wyrenderowac coś ciekawego. Niestety nic z tego nie wychodziło :p Męczyłem sie z białym lakierem, rezultaty prosto z mentala były marne więc postawiłem na fotoszopa i takie coś wyszło: Hi-res: http://pecet3d.8p.pl/prace3d/pontiacG8_01.jpg http://pecet3d.8p.pl/prace3d/pontiacG8_02.jpg http://pecet3d.8p.pl/prace3d/pontiacG8_03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 nie przepaliles o co bardzo latwo przy tym kolorze lakieru. Jedynie co mi nie pasuje to tlo, jakby za ciemne, moim zdaniem moglbys lekko je rozjasnic po konturze auta, a i nieco szerszy kadr bylby rowniez na plus;) pozatym wyszlo bardzo ladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 no no no grubo :D bardzo ładnie. pamiętam, że chyba od dawna go męczyłeś w testowych :P Model też klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Pierwsza klasa :) Pokaż czysty wypiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Bardzo fajne renderki i oczywiście model. Jedynie co bym dodał, to ciekawsze refleksy na felgach i doświetlił dach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Ja poprawiłbym jeszcze te kratki na wlotach powietrza bo płaskie mapki rzucają się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 render tyłu jakoś nie ma tego czegośco przodu, niepotrzebny dla mnie wogóle. przód i zbliżenie miód **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 na miniaturkach wyglada bardzo zacnie, troszke gorzej jak sie powiekszy - slaby shader opon, miejscami siadajace AA no i felgi troszke bym doswietlil, ale ogolnie odbior bardzo fajny 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Ładny model, trochę mało dynamiczne kadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Mega wypas:)) Mnie ciemne tło jak najbardziej odpowiada, eksponuje bardziej samochód i daje całości lekki pazur:) Jedynie chrom felg można by poprawić, ale całość super! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Pokusiłem sie o delikatne podkrecenie w szopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2010 Dzięki za komentarze :) >Tu jest czysty render, chyba za dużo świateł umieściłem w scenie bo prawie poznikały cienie. GrześDuro> zielonkawy wyszedł przypadkowo ale nie zwróciłem na to uwagi. Różnica delikatna ale za to spodobał mi się gradient na napisach :) zarova>kratki akurat wymodelowane, ale mogłem zaokrąglić troche krawędzie Touch>tam nie ma chromu ;) chyba że chodzi Ci ogólnie o materiał felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Oj tam, hehe, czepiasz się, o felgi chodziło ogólnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Jak dla mnie - genialnie to wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi