Napisano 20 Sierpień 201014 l soft: 3ds max + mental ray czas roboty: ok 2 tygodnie taki mój wymyślony samochód. nie wiedziałem co więcej już z nim robić, wiec daje na pastwę komentarzy :) krytyka i takie tam mile wiedziane wymodelowane na podstawie tego: Edytowane 20 Sierpień 201014 l przez Stachu
Napisano 20 Sierpień 201014 l ten samochód jest w pół błyszczący, w pół matowy ? i krzywe blachy masz chyba :D na drzwiach
Napisano 20 Sierpień 201014 l Autor nie, studio sie tak odbija i światła, a lakier jest błyszczący, dzieki za komenty :)
Napisano 20 Sierpień 201014 l przypominaja mi te odbicia samochod coreray'a, tak jak bys chcial zaimitowac jego efekt, tyle ze u niego wyszlo to kosmicznie, u ciebie niestety nie.... samochod mi sie bardzo podoba, render niestety nie do konca...
Napisano 21 Sierpień 201014 l Wygląda całkiem fajnie :) Tylko boczne lusterka wyglądają na strasznie niefunkcjonalne pozdro
Napisano 21 Sierpień 201014 l Bardzo fajny projekt i uważam jak poprzednik że boczne lusterko sprawiało by problem szczególnie jeżeli chodzi o szerokość.
Napisano 21 Sierpień 201014 l samochód super cały projekt zamyka się w3 liniach :) czyli w tylu ile trzeba;] stylistyka mi się nawet też podoba. Ps. gdybyś zmienił lusterka na jakieś inne np na słupkach B to by nie było komentarzy że stylistka z lat 90 :P (bo ludzie przyjrzyjcie sie współczesnym konceptom jest tendencja do powrotu do kanciatych linii)
Napisano 21 Sierpień 201014 l dexter47: hm, ja bym powiedział, że bardziej do łamanych powierzchni, niż kanciastych linii.
Napisano 21 Sierpień 201014 l Autor dzieki za wszelkie uwagi i komentarze, następny koncept jak będę robił, postaram się bardziej przemysleć zanim zabiorę się za rzeźbienie ;)
Napisano 21 Sierpień 201014 l nie no przecież wygląda (projekt) całkiem fajnie Tyle że jest mało pojechany jak na concept. To juz bardziej poziom normalnego seryjnego modelu. Po unormalnieniu i usrednieniu dla przeciętnego odbiorcy Troche sie krzywi i nie podoba mi sie zakończenie maski z przodu, troche takie ijakie jest