Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

dzieki chlopaki. rzucam tu znow "nie-speeda" (czyt: kupe) wszystko przez ciotke, bo przylazla i siedziala a ja nie chcac jej zobaczyc bylem skazany na kompa ;) mazalem w rejdzu, bez referki, bez pomyslu i tak wyszlo. oczywiscie fotoszop poszedl po maxie :)

dream theater - train of thought

• Odpowiedzi 578
  • Wyświetleń 57,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej no dobra - czas wyjsc z cienia :) - pierwsze wypociny - ja i wacom (w firmie) :)

tylko sie nie smiac prosze :)

ostry.jpg

Napisano
  • Autor

raul - kolory nie te no i światło źle ujęte, ale poza tym fajny pic.

Napisano

Takie tam doodlesy z roboty z cyklu: Hans und Helmut trinken Wermut

Napisano
  • Autor

coś niedobrego mi się dzieje z myszką...

drug: pokój :>

glupi_drug.jpg

Napisano

mCh - Ty cigle pobujesz tworzyć nowe działy...

Drug - Ty ciągle szukasz zaczepki...

Może stwozycie sobie dzial do sprzeczek i kłutni?

:P

Pozdr

Napisano
  • Autor

O tak, wbrew pozorom ja i drug jesteśmy jednoimienni (hi mw4d ;P). Może dlatego się odpychamy?

Napisano
  • Autor
Jakie k*** zaczepki? Jakie k*** zaczepki żulu! Syfie! Ja cie k*** zaczepiam???
eksperyment ->blood.jpg
Napisano

No ta... moze i jednoimienni ale co tam... fajniaste te 'gupie' rysunki ;P

Napisano

no dobra, to bylo w miare szybkie. "zeszkicowalem" sylwetke z okladki komiksu, artrage, ps

sacred reich - the american way

mCh: niezly klimat ma ta druga pracka :)

drUg: kozak ten z lopata :) moze tylko tlo troche nie bangla ale i tak kozak

Napisano

moja pierwsza praca na komputerze... myszka...flash 5..okolo 25-30 minut.

komentujcie

ps. sory za jakos ale "kopiowalem" to printskrinem do microsoft photo editora i jakos tak te kolory troche zrobily sie brzydsze.......

bboy.jpg

Napisano
  • Autor

maciekk: powiem ci tak - zasady tego wątka, które zresztą sam ustanowiłem, zabraniają mi tego skomentować. ale ćwicz dalej, od tego jest ten wątek, byś mógł pokazac się światu :)

... pozdrowienia i życzę miłych dalszych potyczek z flash'em :D

Napisano

heheh Maciekk flash rules nie sluchaj mch bo to anty wektor :)

Napisano

sory ze bez zadnego arta....mam pytanie...w jakim programie moge zamienic rzezcy robione we flashu i artrage'u na jpg????????

Napisano

12 min mycha inspiracja maciekk program flash

co do programu photoshop pozwala na jpg zamienic

skate.JPG

Napisano

rowr: fajnie wyszlo...

nie da sie...a photoshopa nie mam i narazie miec nie bede......:(

Napisano
A w artrage'u nie da sie jako jpg zapisac??

przynajmniej w wersji 1.1 jest "Export As Image" i wybierasz .jpg

Napisano

No to nastepny kilkuminutowy speedzik. Policjantka wieczorową pora:P Do speed paintingu nie wrzucam zeby nie zanizac poziomu;]

Napisano
  • Autor

rowr: bardzo dynamicznie... niedorobki i krzywizny, ale trzymaj taki styl.

Napisano

No dobra, jeszcze jeden badziew:

Scorpi- Miało byc Maxowo payne'owo ale nie wyszlo. Pracka w psie robiona tylko takim dziwnym brushem;]

Napisano

Kolejny wektorek mycha 9 min flash

naszlo mnie na takie klimaty po piatkowej imprezie heh i pod wplywem gazety ktora mam przed soba :)

dan.JPG

heh mCh widze babole :) a trzymanie stylu nie jest moja mocna strona ale i tak dzieki :)

reka i noga sa zbabolone ale nie chce mi sie poprawiac :)

Napisano

SCORPI: super

rowr: fajne, jak napisal mCh - dynamiczne wektorki

zeby nadmiernie nie smiecic wywalilem wczorajsza prace, ale mam kolejna do

wywalenia

Napisano

"śmierć na rowerku :)" mycha flash 6 min taki odstresacz moze nie rewelacyne ale mam niechec do perfekcji w ostatnich dniach ;)

bmx2.JPG

leander --->klimatyczne heh

Watek umarl czy co ?

Napisano

lalll.. kapitalnie to wyszlo lander to by moglo by pujsc nawet do sppedów :) stranie mi sie podoba poza tego kolesia :) a ten flaszek tez fajny!

Napisano

no mam wreszcie tablecik... zaczynam przygode z grafika 2d ;)... kto wie moze nawet kiedys mch mi pozwoli cos zapostowac w speedpaintingu ;)

Napisano
  • Autor

Sir_Bols: rotfl ;D no wiesz, pracka jak na samiuteńki początek nie jest masakryczna, aczkolwiek ja bym się przyłożył mocniej do rzeczy często zaniedbywanych - bogatego i dobrego doboru kolorów. Pod tym względem bardzo biednie to wygląda. Ale w końcu od tego jest ten wątek...

rowr: może poprzedni wektor był produktem przypadku, ale radziłbym kontynuować tamten motyw... Popracuj trochę mocniej nad kolorkami i nad tamtym stylem (polecam obejrzenie dzieł futurystów, np. boccioniego - może to ci da mniej więcej obraz tego o czym mówię) a będzie naprawde dobrze. Przynajmniej będziesz się wyróżniał na tle japońskich panienek i innych kiczowatych motywów nadużywanych w wektorkach.

Leander: Khe khe, pajęczyna zła?

Napisano

Nie miałem dzisiaj na nic ochoty, to walnąłem sobie pierwszą w życiu speed wektorówkę ;] trzeba przyznać że całkiem przyjemnie się pracuje w Sodipodim.

Napisano

Salvator jakies male zbocztko na temat lateksu i gumowych lal :D

fajnie to wyglada:)