Napisano 16 Wrzesień 200420 l dzieki chlopaki. rzucam tu znow "nie-speeda" (czyt: kupe) wszystko przez ciotke, bo przylazla i siedziala a ja nie chcac jej zobaczyc bylem skazany na kompa ;) mazalem w rejdzu, bez referki, bez pomyslu i tak wyszlo. oczywiscie fotoszop poszedl po maxie :) dream theater - train of thought
Napisano 16 Wrzesień 200420 l hej no dobra - czas wyjsc z cienia :) - pierwsze wypociny - ja i wacom (w firmie) :) tylko sie nie smiac prosze :)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Autor raul - kolory nie te no i światło źle ujęte, ale poza tym fajny pic.
Napisano 17 Wrzesień 200420 l mCh - Ty cigle pobujesz tworzyć nowe działy... Drug - Ty ciągle szukasz zaczepki... Może stwozycie sobie dzial do sprzeczek i kłutni? :P Pozdr
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Autor O tak, wbrew pozorom ja i drug jesteśmy jednoimienni (hi mw4d ;P). Może dlatego się odpychamy?
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Autor Jakie k*** zaczepki? Jakie k*** zaczepki żulu! Syfie! Ja cie k*** zaczepiam??? eksperyment ->
Napisano 17 Wrzesień 200420 l No ta... moze i jednoimienni ale co tam... fajniaste te 'gupie' rysunki ;P
Napisano 18 Wrzesień 200420 l no dobra, to bylo w miare szybkie. "zeszkicowalem" sylwetke z okladki komiksu, artrage, ps sacred reich - the american way mCh: niezly klimat ma ta druga pracka :) drUg: kozak ten z lopata :) moze tylko tlo troche nie bangla ale i tak kozak
Napisano 18 Wrzesień 200420 l moja pierwsza praca na komputerze... myszka...flash 5..okolo 25-30 minut. komentujcie ps. sory za jakos ale "kopiowalem" to printskrinem do microsoft photo editora i jakos tak te kolory troche zrobily sie brzydsze.......
Napisano 18 Wrzesień 200420 l Autor maciekk: powiem ci tak - zasady tego wątka, które zresztą sam ustanowiłem, zabraniają mi tego skomentować. ale ćwicz dalej, od tego jest ten wątek, byś mógł pokazac się światu :) ... pozdrowienia i życzę miłych dalszych potyczek z flash'em :D
Napisano 19 Wrzesień 200420 l sory ze bez zadnego arta....mam pytanie...w jakim programie moge zamienic rzezcy robione we flashu i artrage'u na jpg????????
Napisano 19 Wrzesień 200420 l 12 min mycha inspiracja maciekk program flash co do programu photoshop pozwala na jpg zamienic
Napisano 19 Wrzesień 200420 l rowr: fajnie wyszlo... nie da sie...a photoshopa nie mam i narazie miec nie bede......:(
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Zaraz Ci mod udostepni bana. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625
Napisano 19 Wrzesień 200420 l A w artrage'u nie da sie jako jpg zapisac?? przynajmniej w wersji 1.1 jest "Export As Image" i wybierasz .jpg
Napisano 19 Wrzesień 200420 l No to nastepny kilkuminutowy speedzik. Policjantka wieczorową pora:P Do speed paintingu nie wrzucam zeby nie zanizac poziomu;]
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Autor rowr: bardzo dynamicznie... niedorobki i krzywizny, ale trzymaj taki styl.
Napisano 19 Wrzesień 200420 l No dobra, jeszcze jeden badziew: Scorpi- Miało byc Maxowo payne'owo ale nie wyszlo. Pracka w psie robiona tylko takim dziwnym brushem;]
Napisano 19 Wrzesień 200420 l Kolejny wektorek mycha 9 min flash naszlo mnie na takie klimaty po piatkowej imprezie heh i pod wplywem gazety ktora mam przed soba :) heh mCh widze babole :) a trzymanie stylu nie jest moja mocna strona ale i tak dzieki :) reka i noga sa zbabolone ale nie chce mi sie poprawiac :)
Napisano 20 Wrzesień 200420 l SCORPI: super rowr: fajne, jak napisal mCh - dynamiczne wektorki zeby nadmiernie nie smiecic wywalilem wczorajsza prace, ale mam kolejna do wywalenia
Napisano 20 Wrzesień 200420 l "śmierć na rowerku :)" mycha flash 6 min taki odstresacz moze nie rewelacyne ale mam niechec do perfekcji w ostatnich dniach ;) leander --->klimatyczne heh Watek umarl czy co ?
Napisano 20 Wrzesień 200420 l lalll.. kapitalnie to wyszlo lander to by moglo by pujsc nawet do sppedów :) stranie mi sie podoba poza tego kolesia :) a ten flaszek tez fajny!
Napisano 21 Wrzesień 200420 l no mam wreszcie tablecik... zaczynam przygode z grafika 2d ;)... kto wie moze nawet kiedys mch mi pozwoli cos zapostowac w speedpaintingu ;)
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Autor Sir_Bols: rotfl ;D no wiesz, pracka jak na samiuteńki początek nie jest masakryczna, aczkolwiek ja bym się przyłożył mocniej do rzeczy często zaniedbywanych - bogatego i dobrego doboru kolorów. Pod tym względem bardzo biednie to wygląda. Ale w końcu od tego jest ten wątek... rowr: może poprzedni wektor był produktem przypadku, ale radziłbym kontynuować tamten motyw... Popracuj trochę mocniej nad kolorkami i nad tamtym stylem (polecam obejrzenie dzieł futurystów, np. boccioniego - może to ci da mniej więcej obraz tego o czym mówię) a będzie naprawde dobrze. Przynajmniej będziesz się wyróżniał na tle japońskich panienek i innych kiczowatych motywów nadużywanych w wektorkach. Leander: Khe khe, pajęczyna zła?
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Nie miałem dzisiaj na nic ochoty, to walnąłem sobie pierwszą w życiu speed wektorówkę ;] trzeba przyznać że całkiem przyjemnie się pracuje w Sodipodim.
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Salvator jakies male zbocztko na temat lateksu i gumowych lal :D fajnie to wyglada:)