piotrekde Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Model do sceny. Tekstury gotowe, jedynie brak pamieci do wyrenderowania ze swiatlami i materialami. Na zalaczonym obrazku mapy displace i normal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEkoy Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 O ile sam model jest świetny jako całość, koszula krawat 5* - to skóra wydaje mi sie przesadzona z fałdkami (zwłaszcza podbródek). I chyba dostał młotkiem w kark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Strasznie pognieciony ten model. Ile masz ramu że to się nie chce wyrenderować? Nos nawet jak na czarnoskórego bardzo przesadzony, oczy też jakieś bite. Pokażesz twarz od frontu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 za ten nos na miejscu czarnego bym sie obrazil hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 A kogo to przedstawia? To ktoś konkretny jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Model jest świetny - każdy szczegół. lucek ja stawiam na Nelsona Mandelę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Model jest świetny - każdy szczegół. lucek ja stawiam na Nelsona Mandelę :) Uszy słabe, wyglądają jakby były dobrze zrobione ale później zostały celowo zepsute kilkoma losowymi pociągnięciami brushy i na koniec zesmoothowane. Na tym się ta świetność kończy. Wykonanie modelu okropne, tak jakbyś pierwszy raz w życiu używał zbrusha. Całość jest tak pogięta że aż dziw bierze że tego nie widzisz. Chyba musiałeś od razu podzielić model na maxa i jechać standardowym brushem po pijaku i po ciemku. Najbardziej mnie martwi to co się dzieje między nosem a ustami. Co tam wyrasta? Mógłbyś pokazać tą twarz z przodu? Albo lepiej nie... Co dziwne, ogólny kształt głowy nie jest zły co budzi przypuszczenie że baza musiała już mieć niezłe proporcje. Czy mi się zdaje czy masz problem z normalami dla koszuli? Jeśli jest tam normal mapa to chyba coś z nią nie tak. Prawdopodobnie odwrócone kanały no bo na łączeniach części koszuli widać wyraźną zmianę cieniowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Daj jakieś inne ujęcie...nie uważasz że wrzucanie jednego ujęcia do wipa mija się z celem ? W wipie mamy ci doradzić a ty nam nie dajesz takiej możliwości ;p Chyba że ten model ma służyć tylko do takiego ujęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi