PastoR Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Moja strzyga - Prosto od Wiedzmina ;) - (widze ze Hokusai tez lubi takie babki - http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11292 ) - *** http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11247
hokusai Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 heh, ano lubie. pojechałeś w dosłowność anatomiczną, nie ma co. prawdziwe obrzydlistwo, obiadu nie jem dzis... gratuluje:)
misiekhc Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 mogles zrobic z tego klimatyczna postac, o tyle o ile tors jest dosc mroczny, to juz glowa i lapki to bajka zupelna, (gumisie?)...
PastoR Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 do - misiekhc - co to znaczy według ciebie \" klimatyczna \" - taka straszna, tajemnicza ...itd? - ... do tego typu postaci nigdy nie podchodzę do końca serio ? a co do Gumisi ? jestem fanem ;)
Tomur Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 napisał misiekhc to juz glowa i lapki to bajka zupelna, (gumisie?)... Luki brwiowe rodem z kaczora Donalda a i żonka Donalda (wersja poslubna) mi sie przypomina :P
Falcrum Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Jej...ale to brzydactwo :D (oczywiście mowie o samej postaci, a nie o arsztacie, który jest b.dobry :) ) Pozdr
PastoR Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 Dla wszystkich fanow - Gumisi ;) \" Prawie Ksieciunio \" - ;) a w kazdym razie rycerzyk
hokusai Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 O ile się nie myle, to kresce wnioskuje koneksje z graffiti. Mam rację...?
little-ninja Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 na tym pierwszym to ja nie wiem czy to on czy ona, jesli on to tworca wszechmogacy sie nie popisal czlonkiem miedzy nogami...ja na jego miejscu tez bym mial taka mine hehe jesli chcesz potrenowac czlonki to odsylam do ostatniego produktu myszkowski dal czadu;) pozdrawiam
PastoR Napisano 28 Maj 2004 Autor Napisano 28 Maj 2004 do little-ninja - to jest 100% kobieta - tylko po przejsciach - miala problemy z alkoholem i zgubila depilator ... ;) a tak przy okazji gdzie wedlug ciebie mialbym jej czlonka wstawic ? wiesz czlonek + piersi - to juz ... zbyt wiele jak na taka mala strzyge...
PastoR Napisano 28 Maj 2004 Autor Napisano 28 Maj 2004 do hokusai - no troche - ale koneksji jest wiele ;) np. z komixem ...
PastoR Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Napisano 20 Lipiec 2004 No to dalej w tym samym stylu - Strażnik Teksasu;)
Pionier Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 "koncepty do modeli 3d" dla mnie to by byl koncept gdyby ta postac byla jeszcze przynajmniej w 2/3 rzutach rozrysowana. Mi osobiscie bardzo trudno byloby zrobic z takiego jednego obrazu model 3D. Mi... ale moze za malo umiem. No chyba ze to sie robi z 1 obrazu... to tak przy okazji, podobaja mi sie Te postacie.
PastoR Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 "koncepty do modeli 3d" dla mnie to by byl koncept gdyby ta postac byla jeszcze przynajmniej w 2/3 rzutach rozrysowana.... Jasne - ale przy projektowaniu modelu 3d - mam taką zasadę - najpierw rysunek - oddający charakter postaci - potem masa szybkich szkicy... - poza tym moim zdaniem bez problemu można zrobić model z jednego rysunku - przykład - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=6744 - modelujący osobnik ;) - powinien posiadać coś takiego jak wyobraźnia...
Ka21k Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Ups trafiłem na kosmitow. Spadam na ziemie. Wykopnelo mnie to w kosmos. Ja tez tak chcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stradivalius Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Ladnie rysujesz. Bardzo podoba mi sie wiatrak. Powodzenia w pracy przy innych dzielach.
Gotham Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 "koncepty do modeli 3d" dla mnie to by byl koncept gdyby ta postac byla jeszcze przynajmniej w 2/3 rzutach rozrysowana. Mi osobiscie bardzo trudno byloby zrobic z takiego jednego obrazu model 3D. Mi... ale moze za malo umiem. No chyba ze to sie robi z 1 obrazu... Oj robi się to z jednego obrazka... Trochę praktyki i nie boli :). A co do postaci to bardzo fajny styl. Niezłe charakterki ;). Pozdrawiam,
brite Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 ha, przez chwilę myślałem, że warkocze to ramiona :)
Amrun Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Podobają mi się, chociaż niektóre trochę odstają jakby. Ten wiatraczek jaki fomat w oryginale?... uh na stronce wogóle wypas koncepciki ;] pzdr...
PastoR Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 do Amrun - dzieki - wiatraczek format A4 - kilka wieczorków...
Rekomendowane odpowiedzi