MF Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Witam serdecznie. Jest to scena, którą wielu z was już widziało w WiP\'ie. Początkowa koncepcja była taka : zrobić coś na pracke semestralną :)... I na początku scenke tworzyłem pod kryptonimem Barok Room ... Jednak, że nie bardzo klimat scenki pasował do baroku ( czyt. wcale nie pasował ), to dlatego nazwałem to bardziej oryginalnie ;), mianowicie Stylizowany pokoik ... No nie będe się rozpisywał, tylko sypne cyferkami: Edit: wywaliłem czas renderingu bo szokował ludzi :) numer of faces : 404761 i wrzucam render : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 nic dodac nic ująć , BJUTIFUL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 faktycznie piękne, tylko to lustro takie lekko białawe jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 39 godzin :O ? bardzo ladny mily i przyjemny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Tak - bardzo przyjemna i spokojna pracka:) Czego tak długo się renderowało ? W czym to renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Renderowałem w Vray\'u... A długo sie renderowało, bo dałem wszystko na high :)... Zresztą te wszystkie materiały z efektem glossy robią swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 W jakiej rozdzialce renderowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 bardzo ladne ale te 40h to chyba przesada jesli oryginalna rodzialka to 1024x768 o_0 jak juz mowilem bardzo fajne ale razi mnie brak (albo bardzo maly) AA noi za ostre cienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Drug: W tej co widzisz .... A co do renderingu to dałem za wysokie ustawienia GI i dlatego tak jest. Dirty: Jaki brak AA :| ?? AA też dałem na wysokie ustawienia, także nie wiem gdzie widzisz jego brak ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 wypasione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Malefatal: przesadziles najwyrazniej z ustawieniami. Nie ma bata, zeby taka scena renderowala sie 40h w tak niskiej rozdzielczosci, nawet z Glossy. Mental szybciej by to wyplul ;) No nic, teraz mozna sobie pogadac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Śledziłam WIP`a i teraz musze przyznać, że spełniłeś moje skryte oczekiwania. :) 40 godzin - było, minęło Ja bym tutaj wrzuciła jeszcze drugi renderek - zretuszowany PhotoShopem, tak jak to było w WIp`ie. Chyba, że nie chcesz. :( Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 o ile dobrze czytalem to to jest w shopie juz retuszowane (shout) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Dobrze wyczytałeś kx, ale tylko delikatnie ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 da sie to w 1h zrobic, daj mi scene to udowodnie :P (bez straty jaosci) co do pokoiku to fajny. choc troche skąpy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Bardzo fajnie wyszło.. gratuluje. 40 godzin? Czym renderujesz? EDIT: Sorry, jakiś zaspany jestem, ale po czasie byłem gotów się założyć, że to Brazil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Klobuc, moze przeczytaj caly watek, zanim zadasz takie pytanie nastepnym razem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Bravo, naprawde bardzo ladnie to wyszlo. brava tez za to jaki zrobiles postep w porownaniu do poprzedniej pracy :) Oby tak dalej. Czekam na kolejna prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi