Berger Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Witam, Z chwilowego braku czasu wrzucam sam model do finished; sam render pojawi się gdzieś w bliżej nieokreślonej przyszłości, jak tylko trafi się kilka wolnych dni, tak aby go dopieścić do końca bo szkoda mi tak to zostawiać jak jest. Tak więc narazie oddaję sam model do oceny, żebyście po nim pojeździli :) Sorry za jakieś niedoróbki typu disp na oponach czy elementy wchodzące w inne, moje lenistwo :]
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 skoro planujesz renderować po co to tu wstawiasz? model komentować można było w wip'e gdzie w sumie miałeś nawet jakeś próbne Rendery wiec nie widzę sensu wstawiania szarego rendera do galerii
NV Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 oj mrkrzysiek ma chyba dzisiaj zły humor, całe forum ustawia do porządku :) Model na wypasie ! Tak trzymaj.
olaf Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 ja np. do wipa nie zagladam przy samochodach bo wątki są nudne. autko wyglada fajnie. Mam pytanie czy modelujesz z jednej bryły, bo się wczoraj zastanawiałem czy modelowanie z jednej bryły to konieczność w zachowaniu spójności krawędzi czy po prostu tak jest najprościej?
Berger Napisano 1 Październik 2010 Autor Napisano 1 Październik 2010 ola-f: wszystko jest z bazy poza tym to co nie musi być równe z krawędziami i można wykonać z prostych brył.
Sibu Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 szyby powinny być trochę przesunięte do środka tak aby nie były idealnie równo ze słupkami
Pawlito Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Wokół wlewu paliwa jest bardzo wąska szpara porównując z resztą łączeń blach. Poza tym poziom warsztatu do pozazdroszczenia.
marcinW Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Świetny jest. Chociaż z tym wlewem paliwa to faktycznie. szkoda, że na razie tylko "zrobiłeś go na szaro" ;)
Rekomendowane odpowiedzi