adek Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Można już pobierać Subscription Advantage Pack dla programu 3ds Max 2011. Jest to naprawdę spora aktualizacja dla tego programu. Najważniejsze nowości to m.in. renderer Iray oraz PhysX. Dodatek ten jest darmowy dla wszystkich posiadających aktywną subskrypcję. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja jakos nie moge tego znalezc w downloadsach :( albo mi cos umyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freqfreq Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 W końcu PhysX instaluje się na 11stce bez kombinowania z rejestrem .. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Da rade tego ireya doinstalować do 2010? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Dla Mudboxa również jest Advantage Pack. Można zassać instalkę na linuxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Ale sobie wykombinowali z tymi substance, zamiast to po bożemu włożyć między noise i smoke, to trzeba jak koń pod górę. Ani podglądu ani sensu. I jeszcze żebym się o tym dowiadywał z max3d, a nie z newsletterów adsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Znalazłem :) Było dostępne z poziomu programu w "Subscription Centre" Ze strony po zalogowaniu dalej nie widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 poprawka - tylko max ,nie Design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Ja mam designa i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 są osobne instalery pod maxa i maxa designa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) siryon: ja tam dalej tego nie umie znalezc bez przewodnika :( Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Znalazłem na Area forum :) - powinno pomóc http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=14022754&siteID=123112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Mam wrażenie że wszyscy mają to o innym czasie dostępne ,bo teraz mam widoczne po zalogowaniu. W programie dalej mnie odsyła do wersji maxa nie designa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) siryon: zaj...e pomoglo :) hehe. Tylko nie bardzo kumam dlaczego jak mnie automat przekieruje na centrum subskrypcji po polsku to tego nie ma a na tym z USA jest? Wlasnie zassalem :). Musze to do ADSK zglosic. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 hej, czy u was też przestawiło na "." zamiast "," w polach liczbowych? Denerwujące.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Zdaje się że to ustawiasz w opcjach regionalnych w windowsach ale mogę się mylić. Bardziej denerwujące dla mnie jest "," w polach a "." w kalkulatorze pod klawiszem ctrl+n :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 No właśnie zamieniło się tylko w designie i jak narazie tylko w oknie ustawień rendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Hej, dla Mayki i wspomnianego wcześniej Mbxa też są advantage packi. Może warto trochę zmodyfikować treść newsa? :) Maya: mniam! Mudbox: mniam, manim na lin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 PhysX naprawdę daje rade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 wow, daja rade te dodatki:) w Mayce ten samochod i kamera - mega! Materialy tez wypas. Natomiast Mudbox daaaaaje rade:) P.S. Proponuje, zeby kazdemu, kto zacznie porownywac MB do Z, M do X albo L, wlepic negatywa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Też macie wrażenie że po zainstalowaniu tego Paka. max zwolnił i bardziej zamulił kompa??? Aha po zainstalowaniu physx dodał sie też do starego 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Teraz mi max 500mb ramu żre. Wcześniej było 330.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi