jefim Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8wKw9AGX3bs
Marvin Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Cinematic solidny ale jak zobaczyłem grę (cell shading) to zupełnie nie pasują do wizualnie siebie.
Reanimator Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 hyhy, jaki klasyk :) ale ladny, ladny:)
Kirian Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Wow czadowe:) ! design i jakosc trailera swietne
Vacarv Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 W pewnym momencie przypominało alien swarm, gdy kamery była z top, bardzo ładnie im to wyszło, Marvin masz racje ten cell shading kojarzy mi z koreańskimi mmorpg.
brodkins Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 solidnie wydizajnowane i wymodelowane, porządnie zaminowane, nawet jakaś dramaturgia jest... 5
Creator Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 to już ktoś wrzucał do newsów gameartowych :) ta firma ma ciekawy sposób rekrutacji
Baggins Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 W newsie blad. Cinematic wyszedl od Blur'a . Z tego co kojarze supervisorem animacji przy tym cinematiku jest nasz krajan - Hubert Daniel. t.
slizgi Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 myślałem że to jakaś frywolna wariacja animacja w universum starcrafta :)
Gość EllEss Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Pierwsze kilka sekund to majstersztyk wizualny. :)
KICI Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Hehe, a juz chcialem napisac, ze ktos podkradł firmie blur cząsteczki do dymow, kurzow itp. ;-) sa bardzo charakterystyczne...
Mortom Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Pierwsze kilka sekund to majstersztyk wizualny. :) dokładnie to samo chciałem napisać :)
Gość i-riss Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) Duże buty? Są. Duże mięśnie? Są. "Miłe" buźki? Są. Mroczny, epicki "woow"? Jest! (no a ten wielki, świtlisty, "bąk") Edytowane 7 Październik 2010 przez i-riss
Rekomendowane odpowiedzi