zipper Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 woo hoo :) fajna mina :) narazie niewiele ... ale co tam ... ksztalt jest niezly ... a nawt zaryzykowalbym stwierdzenia dobry :) pozdrawiam
kozioo Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Wygląda na to, że wspomagasz sie referkami z tutka joan d\'arc:) I twarz wychodzi troszke alienowata. Poza tym są jakieś bugi na dolnej wardze i bok głowy jest pofalowany.
saladynsan Napisano 24 Maj 2004 Autor Napisano 24 Maj 2004 ...kolejny update...hmm...to moja pierwsza postać...ale mam nadziej ze z wskazowkami od was zrobie cos przyzwojtego chodzi w małym stopniu podobnego do kobiety:)
zipper Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 broda jakas tak czubata ... ale nie ma watpliwosci ze rysy sa typowo zenskie ... narazie idzie ladnie ... pozdrawiam ...
sith_LORD Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 cos sie mi w ustach nie podoba pozatym z reguły usta robi się otwarte.. łatywiej później rig nałożyć
nuriel Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 proporcje kuleją.... głowa jest zbyt rozcięgnięta w vertikalu.
Tomo Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 hmm... kształt głowy jest oki ale nos zwęża sie z góry na dół :(jakoś mi to nie pasuje oczodoły wydają mi sie za duże,wydaje mi sie że od strony nosa dolnia powieka powinna mieć taką małą \"górke\" daje to fajny efekt sam tak teraz robie,nos wydaje sie zbyt ścięty u dołu ja bym go proponował podciągnąć środkiem w dół.Jak narazie to ja sie męcze ze zrobieniem modelu kumpeli :D ale nie wychodzi mi tak żebym był zadowolony:(co do modelu głowy mam fajny tutorial na CD moge ci posłać kilka siatek z niego (oczy,nos,cała głowa)jak co to pisz na GG 2819557
Orion Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Dobre by było jako porcelanowa maska, a nie jako realna gęba
thud Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 nie wiem czemu sprawia wrazenie, jakby wciagnela powietrze i nie mogla go wypuscic, a tak do niczego innego sie nie przyczepiam, pzdr
saladynsan Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 ...zalece sie do waszych propozycj jak narazie wrzucam to co zrobilem.....pozdrawiam wszystkich:D
honzik Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 oooo ale ma wielkie ślepia!!!! coś mi się wydaje ze odrobine za duże :-) a nos ku dołowi powinien się bardziej rozszerzać, i ostatnia rzecz to brak dolnej \"powieki\" , aha i kąciki ust sa jakieś ... hmm niedopracowane - - ogólnie moze coś z tego będzie - - - pozdrowionka
Tomo Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 No hej to znowu ja odezwij sie na GG to ci pośle kilka rzutów z tego tutoriala tam jest gęba fotorealistyczna.Nie masz nic do stracenia a nauczyć sie możesz dużo.Ten tutorial zaczyna sie od rozrysowania gęby i właściwych proporcji oczu, nosa, ust itd a kończy na gotowym modelu.Sam pdf ma 140mb dlatego proponuje wysłanie kilku przydatnych rzutuw żebyś wiedział jak zbudować siatke taką żeby ci to zagrało też w animacji :D ale gęba i tak mi sie podoba :D pisz na GG to ci to wyśle wkońcu trzeba sobie pomagać!!!! POZDRAWIAM
saladynsan Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 a co do slepi to wplyw anime na moja psychike:)
smart Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 przyjemna i sympatyczna twarzyczka. milusie oczka ale myśle że ma lekkie wodogłowie:)możesz pokazać profil?
Turpis Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Zgadzam się z przedmówcą. Na kosmite by się nadawała z tym czołem i oczkami. Bez urazy oczywiście. I ma uszy jak pierogi :P
Gacu666 Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 HA! Wiem kogo mi przypomina. W Star Wars: Knights of the old republic była taka Twi\'leczka o imieniu Mission. Gdybyś tej swojej zrobił skóre w kolorze błękitu i dodał dwie glizdo-włosy na głowe to jak bliźniaczki :P
navi Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 siemka, mi bardziej przypomina staruszke, dorobic peruke, troche zmarszczek.
saladynsan Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 :) ha ha dobre komentarze jeszcze sie zaraz zalamie
Gacu666 Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Ej ale Mission jest bardzo ładną młodą dziewuszką:P, około 17 lat no. Mnie ogólnie sie model podoba :), jeszcze troche poprawek i bedzie gut.
saladynsan Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 nieno spoko...konstrukcyjny komentarz zawsze na miejscu......tylko zawsze prosze o konkrety co nie tak....
Gacu666 Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Hmm moze bardziej wyprofilować uszko (wiem, ze trudne, wszyscy na to klną:P) bo są troche sztuczne, moze je troszeczke powiększyc i przesunąć hmm ciut do przodu? Ogólnie jest moim zdaniem ok, ale troszke mnie te oczodoly wydają się za głębokie, troszke je zmniejsz moze?
saladynsan Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 dawno mnie tu nie było dlatego że rozgryzałem plugin do włosów
saladynsan Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 to dopiero zarys reszty ciała...powoli do przodu ps. glowa jeszcze nie jest połonczona z resztą ciała
Yamakasi Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 ten tylek jest zbyt mocno wypiety :D i piersi jakies takie dziwne :( popraw to :)
saladynsan Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 ...kolejny maly update...glowa jak by co nadal nie jest podlonczona do reszty ciala jak by kto sie pytal:)
Gość User190 Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 yyy.. taka troszkę niekształtna ta kobieta - chyba małe studium anatomii by się przydało :D
thud Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 plecy ma za plaskie na poziomie kregow ledzwiowych i strasznie mala dlon w porownaniu do reszty ramienia, ale ogolnie dziewczyna ladna ;) --- edit: proponuje zeskanowac sobie z anatomi postac i na podstawie skanu rzezbic (mi to pomoglo)
saladynsan Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Napisano 7 Czerwiec 2004 hmm...z anatomii nigdy dobry nie byłem:)..ale postaram się douczyć...co do włosów...pluginem XXXXXXXXX bez krypto reklamy:)
Wielka_Siostra Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Spróbuj może odchudzić jej troszkę przedramiona, uwypuklić nieco pośladki w górnej części, piersi lekko spłaszczyć u góry i rozsunąć na boki, dorobić obojczyki i popracować nad łonem;-) Nóżki mi się podobają:-) Pzdr
sith_LORD Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 co do anatomii to popracował bym nadal nad proporcjami.. mati ma racjęprzydało by się studium anatomii.. nie zawsze to czym wydaje się że jest istnieje w rzeczywistści.. a proporcje ludzkiego ciała to to nie byle błachostka.. nawet jesli ostac ma być anime ..to jednak bazuj na proporcjach ludzkich.. no i piersi są starszne.. a z shaga wycisniesz więcej jeszcze:) pozdr
Kryhas Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Nie znam się na robieniu człowieka ale powiem że ta kobita nie wygląda najładniej.
saladynsan Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 hmm...to mój pierwszy bardziej skomplikowany obiekt...ja już mówiłem na anatomii się za bardzo nie znam ale wszystkie aluzje wysłucham i zastosuje się do nich a co do włosów co mógłbym jeszcze z nich wycisnąć:)
Rekomendowane odpowiedzi