panek1989 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 witam. oto moja pierwsza praca w 3dsmax. prosze o ocene zawodowcow:) zdaje sobie sprawe ze poziom nie jest za wysoki ale dopiero zaczynam przygode z 3d:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Szacunek że podjąłeś walkę :) poza tym ciężko znaleźć w tej pracy jakieś pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 mysle ze więcej o tej pracy powie nam IP :) poza tym ciężko znaleźć w tej pracy jakieś pozytywy mojej mamie spodobałby się dywan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 mojej mamie spodobałby się dywan. you made my day. panek1989: kulturalnie: witaj w naszym gronie, ile czasu juz siedzisz w maxie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panek1989 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 dunuś od jakiegos miesiąca siedze w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panek1989 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 a przed tym zrobilem kilka modeli, szafe,felge, reflektor. ucze sie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Hej, witam na forum. Pierwsze prace warto trzymać razem w jednym wątku, więc sugeruję abyś tutaj pokazywał swoje postępy. Wątek przeniosłem też do działu Work In Progress, sam chyba przyznasz że praca średnio wygląda na "skończoną". Prosiłbym też o zapoznanie się z zadami działów w jakich postujesz. Mamy tutaj zasady tytułowania wątków: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 najtrudniejsze są początki, później już poziom prac idzie wykładniczo w górę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 hej pierwsze co to widac ze nie ma gi wlaczonego, reszta pozniej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeWeiss Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 najgorzej z proporcjami, bo blat szklany to chyba z tonę waży. polecam znaleźć sobie jakąś referencję, cokolwiek co pomoże ci załapać wymiary pomieszczeń. ogólnie powodzenia, bo długa droga jeszcze przed tobą :) takie jeszcze pytanie: widząc małą rameczkę dookoła Twojego renderu... czy ty zrobiłeś print screen'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velopl Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Pierwsze koty za ploty, gratulacje. Pozniej, jest juz tylko gorzej ;) Zycze Ci duzo wytrwalosci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Aż mi się łezka zakręciła w oku. Kiedyś takie robiłem w Povray/Moray. Radzę na początek skoncentrować się na nauce modelowania, potem nauka oświetlania, a następnie nauka teksturowania i tworzenia materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koovert Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Jeśli masz trochę samozaparcia i przejdziesz przez pierwsze miesiące nauki będzie dobrze. Ja sam zaczynałem jakoś w lutym i zobacz ile przez 8 miesięcy się nauczyłem (tylko z książki, z różnych forów i z tutoriali). Jakbyś miał jakiegoś "mentora" który siedzi w tym już czas jakiś i który by ci pomagał poszło by ci pewnie z 4 razy szybciej niż mi. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panek1989 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 nie dziekuje:) ciagnie mnie to wiec mysle ze bede brnal a moze z czasem cos mi zacznie wychodzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Przyłączam się do ola-fa - dywan fajny. No i ściany, bo lubię zielony:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Ogolnie slabo, ale kazdy tak zaczynal. Pracuj dalej ,i pamietaj by trzymac proporcje modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Ej, co jest? Max3d.pl poszedl na jakas terapie grupowa? wszyscy tacy wspierajacy i mili? gdzie sie podzialo "z takimi pracami do galerii finished?!" itp? :D A, praca juz wyladowala w WIPie, to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Świetna żaba w lustrze. :) Ej?! Co tam robi żaba?! 0_o Yyy, czy się mylę i to nie żaba? na początek nauca modelowania, potem nauka oświetlania, a następnie nauka teksturowania i tworzenia materiałów. Oj tak. Rób po kolei a zaoszczędzisz czas. takie jeszcze pytanie: widząc małą rameczkę dookoła Twojego renderu... czy ty zrobiłeś print screen'a?? Też masz takie wrażenie? May the Force... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panek1989 Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 to nie zaba XD to odbicie zyrandola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=967144&postcount=7 zastosuj się do tych uwag inaczej wątek wyleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi