michalo Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Dołączyłem się za swoimi trzema groszami. Wszystko w Google Docs, zapraszam do odwiedzin i sprawdzania czy wszystko jest dobre i zrozumiałe. Komentarze można dodawać także tam (jeśli nic nie pokićkałem) Tłumacze od stron 168 (Shoulder Girde) do 222. Dziś dotarłem do 174 co daje 11% ;) Linki w sygnaturze. Zachęcam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Obydwie rzeczy przetłumaczone są dobrze. Problem w tym że zdanie "Istnieje przestrzeń między brzegami łopatek, z tyłu i z przodu, a dwoma końcami obojczyka" bez rysunku jest kompletnie niezrozumiałe. Napisałbym że zarówno od przodu jak i z tyłu krawędzi łopatek nie przylegają do obojczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Ok, twoje zdanie rzeczywiście jest wiele bardziej zrozumiałe. Dzięki! Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi