soda Napisano 15 Listopad 2010 Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) Witam to i ja umieszcze swoje wypociny:] Koncept skonczony i zaczalem modelowac. 800 trojkatow do tej pory. Edytowane 15 Listopad 2010 przez soda
Levus Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Tak po namysle, nie wiem czy bym jej proporcji nie sfixował, moze naramienniki większe, bardziej agresywne i nastroszone, dodasz wówczas na górze troche wiecej masy. Ma bardzo długie/duże nogi w stosunku do ciała.
soda Napisano 19 Listopad 2010 Autor Napisano 19 Listopad 2010 OK, progresik i ide spac. Wykorzystalem 2245 trojkatow. Planuje 300 poligonow na miecz (chyba udalo mi sie fajny wymyslec:P zobaczymy jak w praniu wyjdzie i 455 na nogi zostanie.
Kuba Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Świetny model a tu taka cisza. Będziesz od razu malował, czy porzeźbisz?
soda Napisano 19 Listopad 2010 Autor Napisano 19 Listopad 2010 Kuba nie spodziewam sie zbyt wielu odpowiedzi na tym forum:] Pokazuje z przyzwyczajenia, jak mam problem to i tak na gg sie ludzi pytam, lub na zagramanicznych portalach.
Przybysz Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Solidna siata. Widać, że od razu dbasz o topologie w krytycznych miejscach. Będę kibicował, bo sam miałem bardzo podobny podobny pomysł na klasę Shadow. :) Tylko te nogi z konceptu mi trochę nie leżą.
soda Napisano 20 Listopad 2010 Autor Napisano 20 Listopad 2010 Dzieki Przybysz. Skonczylem modelik. Kuba calyczas nie moge sie zdecydowac czy przejechac to jeszcze w ZB:/ Chyba zaczne mazac texturke poprostu, jak bedzie kiszkowato to wrzuce ja do ZB i tyle. Acha wymyslilem sobie, ze w mieczu beda uwiezione dusze. Ciekawe jak to wyjdzie, mam jeszcze 2 poligony na szalenstwo jak cos:P
F/X Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Proporcje fajne. Ja bym Ci polecił odrazu mazać texturke. Taki oldschool jest całkiem miłą odmianą po ciągłym sculptowaniu.
Kirian Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 ostra laska:) wiesz przydaloby sie pare tweakow siatki ale spokojnie bedziesz mogl je zrobic juz po wstepnym zarysie textur (okolice nog, stop, kiecki, dloni) czekam na kolorki:)
soda Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Dzieki za wyjasnienie nowego dla mnie slowka:) OK, to pokaze wstep do teksturek. Usta do poprawy, przy nosie tez trzeba maznac i brakuje blizn od noza.
Kirian Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 kurcze fajnie oczy wyszly i cieniowanie cery:) moze lepiej nalozyc caly kolor na model a pozniej wchodzic w detal? i patrzej jak to sie sklada na bierzaco
soda Napisano 23 Listopad 2010 Autor Napisano 23 Listopad 2010 Spoko, chce dopracowac twarz a potem kolorki machne na calosci. Jeszcze sporo poprawek bedzie w samej twarzy, ale to juz niedlugo pokaze.
Kuba Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Za ładna :) Na koncepcie była bardziej surowa.
Levus Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Tak się przyjrzałem jeszcze raz, chyba niepotrzebnie zaexperymentowałeś ze szminką w ten sposób, buźka na koncpcie jest dużo fajniejsza, czuć zło, tu jest przyjemna natomiast.
soda Napisano 23 Listopad 2010 Autor Napisano 23 Listopad 2010 Levus masz racje z tymi ustami, zmienie je.
F/X Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Start texturek ok. Ciężko coś więcej napisać. Dajesz dalej :D
ledyr Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 wiem ze twarz jest najwazniejsza ale troche chyba za bardzo ja przeskalowales na mapowaniu. ladna twarzyczke ma, poza nosem ;/
soda Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 ta pixeloza na armorku wynika z tego, ze koncepcik w malej rozdzialce jest zrzutowany.
soda Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 OK wrzucam kolorki:P Okazalo sie, ze ladnie z Kiriana shadowem beda sie prezentowac, ale mi to nie przeszkadza. Ok wchodze w detal, bo czasu malo.
Przybysz Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 IMHO lepiej by jej było w szarościach, czerniach...coś jak skóra, latex, vinyl. Myślałem, że będzie mroczniejsza a nie różowa. ;P Facjata wyszła bardzo fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi