Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Ostatnio zacząłem modelowac sobie po dłuugich namysłach auto o bardzo (jak dla mnie) trudnych powierzchniach ale udało mi sie nie poddac i najgorsze juz za mną ;) Pozdro

1f5e518fadda3b9cm.jpg

52dd032a2e11d104m.jpg

1d227341ff7aef95m.jpg

b9520d63c896fd0dm.jpg

Edytowane przez Dawcio_m
  • Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest i on! Jak patrzę na refki to mam wrażenie, że przednie nadkole (to wybrzuszenie) pod słupkiem powinno mieć inaczej poprowadzony kształt. Ale to NURBSy! Ale to Rhino! 3 minuty roboty i będzie jak najbardziej ok :)

PS.

No wyjątkowo brzydkie auto wybrałeś ;)

Ojojoj... :P

Napisano (edytowane)

no co Wy to auto jest sliczne:D dzieki za komenty co do making ofa jak skoncze modelowac i bede miał troche czasu to moze cos wrzuce ale naprawde to nic nadzwyczajnego krzywe i trzeba działac ;)

Kr3tz nie wiem o co chodzi z tym nadkolem jeżeli chodzi o krawedz to tam bedzie dosc duzy filecik wiec chyba zakryje cosik ;)

EDIT taki update wieczorny ;)

b163b68e6be7d83cm.jpg

Edytowane przez Dawcio_m
Napisano

Już tłumaczę.

43202593.th.jpg

Chodzi mi o miejsce zaznaczone kółkiem na pierwszym zdjęciu. Mam wrażenie, że jest u Ciebie poprowadzone nieco inaczej, jakby krawędź była stworzona z odcinka koła.

Napisano

bryłowo podobne do starej TTty, ale na żywo wyglada z goła innaczej(o niebo lepiej). No i wnętrze ma bardzo w moim guscie:D Ciekawy wybór furki, a technika to już exclusive! Powodzenia!

Napisano

taki szybki eksporcik do maxa oczywiscie bez aa i kilku glopot i juz widac kilka brzydkich zgieć nie wiem czy przez eksport czy przez błędy modelu ale obstawiam błędy modelu ^^

111111fl.jpg