Godzil Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Czyli dobrze poniekąd zrozumiałem. To ja zasadze potężny off topic ale może kogoś zainteresuje. Apropo tego polecam Ci Krzyśku piosenkę "Okno na świat" zespołu Popiół. Taki pop rock... Pierwsza zwrotka mówiła mi że piosenka jakby o niczym. Przy końcu drugiej mnie zatkało :) Posłuchasz będziesz wiedział czemu o niej piszę... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 Krzysiu przykro mi ale niestety nie moge Cie podklepac do listy, sam wiesz dlaczego, nastepnym razem godzinke wczesniej uplołduj czas niz masz tam zagranico ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 @Krzysztof Satola - najlepsza interpretacja tematu moim zdaniem! Czekalem na cos takiego. Szkoda ze jury ostatnio takie spiete co do punktu regulaminu z czasem. Jak dla mnie wrzucanie prac zanim powstanie sonda powinno byc dozwolone. No i oczywiscie jesli uczesticy nie maja nic przeciwko. W przypadku speedsculptu wlasnie tak jest, ze prowadzacy (glownie @Vega ) pyta sie czy kots jeszcze cos wrzuca przed zrobieniem sondy mimo ze jest juz po czasie. Zdarza sie nawet ze przedluzaja o kilka dni na czyjas prozbe. Glownie po to zeby bylo wiecej uczestnikow i zeby zachecic wiecej osob do zabawy...bo przeciez to zabawa prawda ? nie jakis tam mega konkurs! @Krzysztofie jeszcze raz gratuluje pomyslu. no i szkoda... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 imho regulamin to regulamin pomysl z wozkiem calkiem, ale moim zdaniem bardziej pasuje pod temat klatka a nie 21 klatka, gdzie czesc tematu zwiazana z liczba 21?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 tak tylko ze 21 to nr speeda, i mozna to interpretowac na dwa sposoby...temat to Klatka. Wiem ze regulamin to regualmin ale przeciez o zlote kalesony nie gracie :) ale ok @plasti oczywiscie masz racje.... raczej chcialem tu zasugerowac bardziej luzne podejscie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 @plasti: Mnie się wydaje, że przeinterpretowałeś temat, bo liczba 21, to numer edycji a nie część tematu. Jeśli ktoś to podchwycił, to fajnie, ale to nie było obowiązkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 A wiecie że totalnie nie zajarzyłem ze to numer edycji? :| i ściśle się trzymałem tego numerka... heh :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 no ja polapalem troche po tym jak uimescilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Spoko, możemy przedłużyć termin np, do niedzieli wieczora, mi również by to odpowiadało bo sam nie miałem czasu nic zrobić, także kto jest za a kto przeciw? :) Może w ogóle wydłużyć te speedy do dwóch tygodni ? Pozdrawiam! Edytowane 2 Grudzień 2010 przez velendil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Osobiście nie przedłużałbym wszystkich na dwa tygodnie, ale ten jeden owszem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Na pewno więcej osób dałoby radę wziąć udział gdyby to trwało dwa tygodnie. Przedłuż ten speed zobaczymy jakie będą nastroje po nim :) Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 A mnie się nie wydaje. Bywam na forum w zasadzie co dzień, zainteresowanie tematem było praktycznie żadne. No ale spróbować nie zawadzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 zgodzę się z Godzil. Tego możemy przedłużyć ale speed to speed zwłaszcza kiedy czas realizacji nie przekracza 1,5h , oczywiście rozumiem ludzi zapracowanych i totalnie zajętych, którzy w ciągu tygodnia nie mają czasu na zabawę , ale przedłużanie speedów do dwóch tygodni nie zmieni za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 mie to wsioryba, nic to nie zmieni, na sile proba zainteresowania tematem IMHO aaaa i nastepnym razem prosze o nie stosowanie czcionki tematu do numeru speeda, w ten o to sposob zle zinterpretowalem temat(nie ja jeden), po wykluczeniu cyfr wszystko zmienia postac rzeczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 dokladnie... ja tez zrobilem prace, potem zobaczylem ze kazdy robi na temat "klatka 21" anie "klatka" wiec nie wrzucilem... a teraz nie mam maxa zeby wyrenderowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Też się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 Panowie, spokojnie, to tylko zabawa, jak nie chcecie, moge jutro zrobic sonde, jak wg. Was jest to usilna próba. Co do "21" chcialem troche zagrać słownie tak jak mozna dowolnie zinterpretowac słowo "klatka", wybaczcie, ze musieliscie troszke pomyslec w przy tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 wyczuwam mala frustracje, akurat mi sie spodobal temat '21 klatka', wlasnie zlapalem rozczarowanie jak sie okazalo ze to nr speeda, bo sama klatka to takie srednie na jeza a co do przedluzania chodzi o to ze szybciej zaczniemy swiezy tamat, a nie walkowanie tego, gdzie procz paru 'nas' uczestnikow nikt sie nie wykazuje, o to mi chodzilo pozdro i bez spiny valendil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Satola Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Gdzoil @Krzysztof Satola - najlepsza interpretacja tematu moim zdaniem! Czekalem na cos takiego. Szkoda ze jury ostatnio takie spiete co do punktu regulaminu z czasem. Jak dla mnie wrzucanie prac zanim powstanie sonda powinno byc dozwolone. No i oczywiscie jesli uczesticy nie maja nic przeciwko. W przypadku speedsculptu wlasnie tak jest, ze prowadzacy (glownie @Vega ) pyta sie czy kots jeszcze cos wrzuca przed zrobieniem sondy mimo ze jest juz po czasie. Zdarza sie nawet ze przedluzaja o kilka dni na czyjas prozbe. Glownie po to zeby bylo wiecej uczestnikow i zeby zachecic wiecej osob do zabawy...bo przeciez to zabawa prawda ? nie jakis tam mega konkurs! @Krzysztofie jeszcze raz gratuluje pomyslu. no i szkoda... Pozdrawiam. Dzieki ;) Valendil Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 no to do niedzieli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 nom do niedzieli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 Zatem deadline przedłużony do NIEDZIELI (05.12) do godziny 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 O fajnie że dłużej:) takie coś 90min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) To jeszcze nie było takie proste - The Cube (można przyjąć, że to jest szklana klatka, bez krat, oszklona w ramach) Kolor szary - ponura rzeczywistość życia i otoczenia Kolor biały - dla ograniczonego świat za ogrodzeniem jest bezkresnie błogi, wolny. Szyba - sytuacja skutecznie bez wyjścia Kulka - Zawsze to może być jakikolwiek przedmiot - tzn. istota, którą obejmuje sytuacja bez wyjścia. Siatka, dla zgodności z regulaminem Edytowane 3 Grudzień 2010 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 :O acha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 @dunuś 1. siatka 2. co to ma wspolnego z tematem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 coś ode mnie, nie wiem czy trafiam w temat ale takie coś mi się kojarzy, czas 20min: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Się mi podoba bardzo! :) tylko jakąś samą klatkę może dało się zaakcentować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) dzięki wielkie Godzil, tutaj poprawki, na scenie są 4 materiały ze standardowymi ustawieniami jedynie zróżnicowanymi kolorami żeby jako tako było coś tam widać, czas: 60min: salut. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 @Dunuś - skup sie i przeczytaj dobrze regulamin pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) Ta... bo chyba miało nie być tekstur :( Edytowane 3 Grudzień 2010 przez Godzil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 @indian: Teraz to wygląda o wiele lepiej i bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 @Dynus - polacz obrazki w jeden i przeczytaj jeszcze raz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 No to się dołączę. Brakło czasu na gózdki w środku. Pamiętaj umyj ręce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 fajne hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Dzięki. Miałem zrobić Toi'a, ale byłoby zbyt dosłowne. A teraz pomyśl o zamknięciu w czymś takim. Alcatraz wymięka. Jak ludowa wieść niesie, tak wyglądały tajne więzienia CIA w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 No dobra, to lecimy. Troche w inny deseń. "Klatka społeczna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 kakaku Zej**sty pomysł, można by jeszcze trochę wycisnąć z tego chyba że Ci brakło czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Dzieki Smoku;) tak, czasu brakowalo... niby model nie skomplikowany, i ktos inny zrobilby go w pol godziny, ale ja zle do niego podszedlem... najpierw zaczelem robic a dopiero potem ustalac przy dlubaniu co powinno sie znajdowac w "Polsce" i jak to ujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 @kakaku - niestety nie ma pojecia klatka spoleczna(bynajmniej oficjalnie i w slowniku jezyka polskiego).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, Klatka schodowa (latarnia morska). 75 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 @Dynuś - przeczytaj jeszcze raz regulamin i popraw obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 uszczegóławiając: -połącz te dwa obrazki w jeden. -szerokość max 900px salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orcher Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 ufff zdążyłem... jakies 30-40 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 @Orcher - super :) Robi ktos cos jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 4 minutes left..... tik tak tik tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Satola Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) W koncu dziala heh Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Krzysztof Satola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 @Krzysztof - Edytuj swoj post zeby obrazek wyswietlal sie tak jak u wszystkich innych Ktos nad czyms jeszcze siedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 niech bedzie ten update.... valendill, hehe na sam koniec czekal :), i masz moj glos!, najlepsza praca!!! DOBRA, KONCZMY!!! jesli moge zasugerowac, koniec ciapciania sie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi