Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Woow. Przekaz tej pracy zabija wszystkie małe niedociągnięcia.

Brawo!

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Animacja bardzo mi się podoba - nie wiem czy tak by uderzało gdyby to był normalny film, krecony kamera w 2 dni. Nie wydaje mi się.

Inna sprawa z przekazem - nie wiem czy ktoś spoza bloku wschodniego do końca pojmie o czym to jest. Wiem, są i w Londku dzielnice typu "Indian docklands" (już wprowadzając się tam miałem wrażenie jekbym był na polskim blokowisku) ale ... to trochę tak jak tłumaczyć amerykaninowi dlaczego "Jak rozpętałem ..." jest jedną z lepszych polskich komedii.

Napisano

Siemka ; p Mateusz piękny film , jestem w szoku że zajoł ci aż tyle czasu ale jak widać dopracowany ... ten filmik mówi dużo o problemach starszych ludzi , aż żal mi tego dziadka pod koniec ;d

Jakiego programu używałeś do modelowania i animacji ? czy może 2 ?

Czekam na odpowiedz; p

Napisano
  • Autor

@namax - dzięki, robiłem w 3ds maxie 2009, do kompozycji używałem After Effecta, tekstury w Photoshopie...

.

Napisano

Ja też zaczynam zabawę w modelowaniu i animacji ;p

Mam tyle pomysłów ale gdybym tylko umiał je przenieść na komputer jak ty to robisz ;p

Czekamy na więcej ;d xD

Ja bym pomyślał nad długometrażowym filmie, i wykorzystać ten; p

Napisano

a wystarczyłoby powiedzieć "Przeraszam, mógłby mnie ktoś wtargać?"

Napisano

Rispekto Mateusz!!! - każdy kto kiedykolwiek próbował się mierzyć z kilkuminutowym szortem w 3d doskonale wie jaki to hardkor. Jestem na prawdę pod wrażeniem że zrobileś to sam, wymyśliłeś tyle fajnych detali i akcentów, wplotłeś trochę poetyckich ujęć. Wrzucam linka gdzie tylko mogę - super, że są u nas tak zdolni i pracowici ludzie, którzy mają power żeby ogarnąć taki kawał roboty. Jesteś niesamowity facet :-) Powodzenia - mam nadzieję że film złapie jakąś fajną nagrodę. I tego Ci życzę.

Szacunek rownież za dźwięk bo jest prosty ale sugestywny, jak cała historia.

Napisano

Ja również chciałbym podziękować, za wszystkie komentarze dotyczące dźwięku i muzyki.

pozdrawiam :)