Vega Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Myślałem że na planszy będzie veer meer albo coś... eee nie podoba mi się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 Nie mam czasu za bardzo w tym tygodniu :) Poprawię w weekend :) Muszę zrobić jeszcze kilka grafik na zaliczenie z grafiki komputerowej :) Chyba, że Ty Lucku masz czas i chęć zrobienia :) Wiesz, że możesz to zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) Ja mam zaliczenie z języka filmu i ekonomii także nie ma szans:) A co ty studiujesz Vega? Myślałem że jesteś przed maturą. Edytowane 14 Grudzień 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 Bo jestem przez maturą :) Maturę miałbym w tym roku, ale ja jestem w tech. na 4 lata :) Kierunek technik informatyk i mam taki przedmiot jak grafika komputerowa i multimedia. Miałem zaliczenia z Photoshopa, a teraz z Corela :) Nie znam Corela. Muszę zrobić 3 rysunki techniczne i prace artystyczną. Wybrałem zwariowane melodie z świnią Porky i ptaszek Tweety :) Mam 2 rys. tech. i nie cały rys. artystyczny :) Muszę jeszcze go pokolorować, a do pt. mam czas. Do tego w czw. spr. z urządzeń techniki komputerowej :) Jednakże tutaj nie będziemy robić spamu. Jeżeli ktoś jest chętny to może zrobić jakąś plansze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Fajny temacik. @CzAki mi juz popodsylal kilka fajnych conceptow wiec na bank cos skrobne, moze tym razem uda sie mniej glutowato. Przy okazji gratuluje @miszczu zwyciestwa poprzedniej edycji, wczesniej nie bylo okazji (urlopik). A.... i dzieki za glosy :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 okej, to jedziemy. taki she-male ode mnie: rzuty orto, bo tak lepiej wyglądają :p jak widać, na fryzurę pomysłu nie miałem :) skupiłem się przede wszystkim na facjacie, bo spod piórka wychodzą mi głównie samce, więc nie był to łatwy bój :( olałem też z leksza ramiona, więc wygląda to jak wygląda. może coś jeszcze skrobnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Slowiak-podziekowal! Lukanus-calkiem ,calkiem,tylko uszyska stanowczo za wysoko,i chyba lekko przyduzawe,zreszta kwestia gustu....:rolleyes: Badnijcie co robi ten gosc-Cezar Brandao. ...moim zdaniem znakomite zrodlo inspiracji pod ten temat wlasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 lukanus - jeśli masz jeszcze czas, to cofnij jej trochę dolną szczękę, zaznacz może wyraźniejszym kantem tył rzuchwy i popraw szyję, żeby była delikatniejsza. Bardzo fajny model będzie wtedy. A, no i ucho, wygląda tak sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 miszczu, Luki, dzięki za wskazówki/uwagi. czasu miałem jeszcze ok 30 min (nagroda za halloweenowy speed ;p) więc wykorzystałem na ile potrafiłem :] Faktycznie szczęka i żuchwa była do przodu i ogólnie coś mi się proporcje rozjechały, a uszy były nijakie i ździebko za duże. poprawiłem ile zdążyłem. tutaj więcej nie zdziałam,ale być może skrobnę coś jeszcze. jeśli nie, to ta praca idzie do sondy. raz jeszcze piękne dzięki. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 No! ...od razu znacznie lepiej....:o Jedyne co mogl bym zasugerowac, sprobuj lekko "kopnac" ten model... wprowadzic lekkie rozbicie(asymetria-jakas mimika ,zmiana kata nachylenie glowy itp...) To powinno znacznie go ozywic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 "poza" nie jest symetryczna :] ma głowę lekko skręconą (widać zbyt lekko). mimika mi się straciła po drodze, jak "szlifowałem" w zetce. tak czy inaczej dłubać już przy tym nie będę ;) raz jeszcze dzięki za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 hej bardzo fajnie lukanusie, nos u nasady moglby byc delikatnie wezszy, chyba to mnie najbardziej boli w calosci. no i generalnie kolczyki na twarzy sa ble. takie odemnie +-1,5 godzinki poki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 o, piękna bedzie! jak się na nią patrzę, to - nie wiedzieć czemu - jakoś mi się z kreskówką kojarzy. generalnie wszystko mi w niej pasi, a to dopiero 1,5 h. czekam na upa! pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 ładna anatomia Morte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Rzutem na taśmę:) Miał być detal na oczach i włosach ale za długo pierniczyłem się z twarzą i już nie ma czasu. Idę spać bo padnę. Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 fajna ta głowa. to co mi się rzuca w oczy (niekoniecznie zasadnie), to ciut za wąska szyja i ta 'dziura' w miejscu, gdzie mięśnie łączą się z obojczykami, ale jak sam twierdzisz, skupiłeś się przede wszystkim na facjacie. chyba troszkę za mocno postrzępiłeś jej tą grzywę :]. reszta wygląda okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi