Napisano 2 Czerwiec 200420 l Niezly klimacik osiagniety tandetnym aparacikiem z telefonu ,fajne ale po 12 w nocy lepiej by sie to ogladalo jeszcze jakas klimatyczna muzyczka mmm
Napisano 3 Czerwiec 200420 l napisał leander To nie powinno trafic do dzialu \'after%art?\' :) Chyba do działu hardware zatytułowane: \"Dlaczego mój aparat robi tak ch***we zdjęcia\" ;)
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Hehe MRCN dobre :D wiec zastanowcie sie w czym tkwi problem, moze uda mu sie pomoc ;) pozdr
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor Jakość aparaciuku jest nie zaprzeczalnie chujowa ale i czymś takim można się fajnie pobawić i to chciałem pokazać.
Napisano 3 Czerwiec 200420 l napisał leander To nie powinno trafic do dzialu \'after%art?\' :) nie bo moje pracki przestaly by rzadzic :D
Napisano 6 Czerwiec 200420 l napisał Kłobuc E\'viva Larte ;) hhehehehehe, ta niech zyje \"sztuka\" ;)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l hi i\'m peter. i live in niger . i think this is wonderfull. call me now 0 - 700 456 324 for job performance greets