Napisano 11 Styczeń 201114 l Firma Pixologic zamieściła na swojej stronie do pobrania kompletny podręcznik dla programu ZBrush "Getting Started with ZBrush". Dobra pozycja dla osób rozpoczynających pracę z tym programem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1571
Napisano 11 Styczeń 201114 l Warto moze dodac ze dokument zawiera mase odnosnikow do stron z tutorialami, filmikami - ladnie zebrana masa informacji, maly minusik ze w offline to nie zadziala ale poza tym fajna sprawa.
Napisano 12 Styczeń 201114 l Nie 10, bo sporo tych materialow od minumim 2 lat na pixologic.com za free bylo
Napisano 12 Styczeń 201114 l lucek - na prawde tak ciezko jest wpasc na to ze ZAWSZE, kazdego roku dochodza osoby, ktore dopiero odkrywaja dany program? Idac twoim tokiem myslenia to powinni wydawac wylacznie rzeczy nowe, zaawansowane a olewac nowych uzytkownikow...
Napisano 12 Styczeń 201114 l Kiedyś muszę skubnąć podstaw tego programu .Ma taką specyficzną wolność w kreowaniu ...oczywiście w odpowiednich rękach .
Napisano 12 Styczeń 201114 l Tak naprawdę to teraz mnie jest wszystko jedno bo obsługi już zdążyłem się nauczyć jakiś czas temu. Większość tematów w tym katalogu to kilka linijek tekstu i link do tutka, który wypada w googlach jako pierwszy i widziałem go wiele razy. IMO zamiast zajmować się kolejnym średnio potrzebnym pluginem albo pdfem powinni zrobić w końcu dobre retopo albo coś do rigowania twarzy, bo wciąż trzeba robic wszystko movem i rotate a to już nie jest nawet anachroniczne.