Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Warto moze dodac ze dokument zawiera mase odnosnikow do stron z tutorialami, filmikami - ladnie zebrana masa informacji, maly minusik ze w offline to nie zadziala ale poza tym fajna sprawa.

Napisano

Nie 10, bo sporo tych materialow od minumim 2 lat na pixologic.com za free bylo

Napisano

lucek - na prawde tak ciezko jest wpasc na to ze ZAWSZE, kazdego roku dochodza osoby, ktore dopiero odkrywaja dany program? Idac twoim tokiem myslenia to powinni wydawac wylacznie rzeczy nowe, zaawansowane a olewac nowych uzytkownikow...

Napisano

Kiedyś muszę skubnąć podstaw tego programu .Ma taką specyficzną wolność w kreowaniu ...oczywiście w odpowiednich rękach .

Napisano

Tak naprawdę to teraz mnie jest wszystko jedno bo obsługi już zdążyłem się nauczyć jakiś czas temu. Większość tematów w tym katalogu to kilka linijek tekstu i link do tutka, który wypada w googlach jako pierwszy i widziałem go wiele razy.

IMO zamiast zajmować się kolejnym średnio potrzebnym pluginem albo pdfem powinni zrobić w końcu dobre retopo albo coś do rigowania twarzy, bo wciąż trzeba robic wszystko movem i rotate a to już nie jest nawet anachroniczne.