ptaszek Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, więc zakładam wipa. Zacząłem robić takiego wariata. Zdalnie sterowany elektryczny model w skali 1:10. Nie znam się na tym, ale chyba sobie takiego sprawie :) Widziałem, że niezła zabawa. Edytowane 21 Styczeń 2011 przez ptaszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Zapowiada się naprawdę obiecująco :) Mam nadzieje że zmienisz te materiały, szczególnie opon, bo psują one całkiem fajny model. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 troche jasniej jasnie panie nic nie widać w ciemnościach poza tym że chyba jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Mam nadzieję, że finalnie będą lepsze materiały, te są lekko plastykowe a taki poważny model ma zazwyczaj metalowe elementy, szczególnie zawieszenie i inne elementy podwozia, ponieważ ono ulega największym naciskom i przeciążeniom. Ogólnie trzymam kciuki bo robiłem podobną zabawkę kiedyś i poległem :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 No zapowiada się bardzo fajnie :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 no ladnie, lepsze imho sa do driftu spalinowki, miazga w realu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Powodzenia - pytanko w jakiej budzie bedziesz go robił? bo w sumie zawieszenie może być uniwersalne ale budy różne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 Hej, dzięki :) Rozjaśniłem całość, oponki poprawiłem. Doszło sporo detali ale słabo tu widocznych, więc skromny up. Co do materiałów to jest to plastik. Tylko rama stalowa jest i jakieś wałki i itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 dobrze idzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 model zapowiada się kozacko. Planujesz jakąś scenkę a może animka ;) Masz jakieś schematy tego cuda czy inwencja własna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2011 (edytowane) Hej, w sumie scenka taka o: nie jest to może super wypas, ale chciałem to szybko skończyć. Dzięki! :) Edytowane 21 Styczeń 2011 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiltsn Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Fajnie wyszło, ale mam wrażenie jakby to był resorak xD Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 lol, kamiltsn w sumie spodziewałem sie po poczatku ze troche to bedzie dłuzej trwalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Hehe fajnie fajnie, tylko czy mi sie wydaje czy dodaleś "efekt wagi" na oponach niepotrzebnie?;) Oponki mogłbyś zrobić bardziej RC takie zwykłe walce z "guzkami". Fajnie użyty bokeh. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 mi tam wszystko pasuje. Zrób jeszcze drugi render tak trochę z przodu, bo mam niedosyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 ... i z motion blurem dla kół! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 (edytowane) Bardzo sympatycznie to wyszło Może daj jakiś dodatkowy element w scenie żeby wytłumaczyć ten dof. Wyrzezałes ten model tak że w pierwszej chwili nie wiadomo za bardzo czy to zabawka czy full scale car. ja to widze tak.. posadź tam na pace zajaranego prędkością ślimaka i będzie jasna sprawa. Niech pędzi z wiatrem podskakując na wybojach. Kliment dostanie motion blura i sie ucieszy :) Edytowane 22 Styczeń 2011 przez pabulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Wg mnie DOF nie potrzebny, przy takiej ogniskowej nie rozmyjesz tła fotografując tak duży obiekt, dlatego auto wygląda na resoraka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Tamyl Bo to jest resorak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 zwracam honor, nie doczytałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi