Napisano 6 Czerwiec 200420 l Do Batou: spoko nie zrażam się :P. No dobra, teraz do rzeczy: zrobiłem taki jakby śmietnik, myślę, że jest trochęlepszy od telewizora (niekompletnego). A zresztą oceńcie sami i powiedzcie jakie błędy widzicie OKY? :P
Napisano 6 Czerwiec 200420 l tak na margonesie to mi przypomina tańczoncy cylinder ale każdy od czegos zaczyna :) [śmietnik jest ciut zagładki tak mi się wydaje] no to chyba tyle ale ćwicz ćwicz
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor W sumie to ten śmietnik miał tak wyglądać tak jakby z bajli :P. A wygładzony jest jednak chyb z bardzo :]
Napisano 6 Czerwiec 200420 l za niski, pokrywa by sie przydala zeby nie bylo widac ze tam tak pusto, jakas teksturka brudu :D
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Smietnik wyglada jak z jakiejs animki .moglbys zrobic jaks taka lekko bajkowa scene no przeciez nie musisz fotorealizmu odrazu robic .mimo iz jest to tylko jakis taki smietnik to chyba twoja najlepsiejsza praca :) powodzenia
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor Tak sięzastanawiam co teraz moge zrobić bo śmietnik zrobiłem i teraz nie mam pomysłu :(
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Chyba ktos tu nigdy nie widzial smietnika na oczy. a wiec to koniec aha no super, full realizm, to musi byc zdjecie. nie masz pomyslu hym to moze pokrywe na smietnik
Napisano 6 Czerwiec 200420 l ejj bzyku widziales jego telewizor moim zdaniem to postep .wez NO*NAME postaw jakas sciane po nia kilka smietnikow jakies papiery wokol brud i takie tam latajace muszki i masz scenke:) no i pokrywa oczywiscie
Napisano 6 Czerwiec 200420 l jag? Dobre pytanie. Robisz cylinder i ustawiasz go nad śmietnikiem. ps. Faktycznie. Śmietnik jest lepszy od telewizora.
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor Dzienks za komentarze :] Ale ten śmietnik chyba faktycznie jest lepszy od lewizora :]
Napisano 6 Czerwiec 200420 l hmm jak dla mnie on jest troszkę za niski spróbuj wydłuż go troszkę...taki kreskówkowy pomysł węz zrób hydrant i całą uliczkę w takim stylu.:)
Napisano 6 Czerwiec 200420 l eh No*Name czy ty mozesz pisac troche wiecej niz tylko \"aha\",\"jag\" itp ? moim zdaniem to przerob kilka tutkow i dopiero wtedy ukierunkowuj sie na to co chcesz robic...ja zawsze rysowalem sobie na kartce jak to ma wygladac i robilem i mi wtedy sie cos udawalo....(wszystko zaplanowane) a u ciebie to patrze ze to sie kieronkuje do game art.... i tyle.....za wczesnie.....poprostu
Napisano 10 Czerwiec 200420 l Autor Macie nareszcie spokój ode mnie bo trial mi sięskńczył na 3DSMAXA :( Oi co ja zrobię :(
Napisano 10 Czerwiec 200420 l kupisz sobie licencje ? :P pozdro... Ps. fajny smietnik ... pasowalby to martwej juz scenki \"wiejska zagroda na wesolo\" czy jakos tak
Napisano 10 Czerwiec 200420 l Oooooooo łaaaaaał I\'m impresed :P. Ja bym tu widział trawke, Wormsa i bazooke i bedzie git.
Napisano 10 Czerwiec 200420 l hmm wlasciwie to wasze posty nie kwalifikuja sie jeszcze do wywalenia ale pomyslcie ze sami robicie z tego watku smietnik. nudzicie sie? chcecie komus dokopac to na onet zapraszam.
Napisano 11 Czerwiec 200420 l czesc, ten smietnik wyglada dokladnie jak wynik tutoriala kolumny z max3d tylko z nalozonym bendem. tak czy owak staraj sie postowac gdy bedziesz mial cos wiecej bo tutaj naprawde nie ma co komentowac. ostatnio takze dostalem taki komentarz i teraz daje go tobie w pozytywnym znaczeniu pozdrawiam, pracuj dalej
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Do jasnej ciasnej akdsn a ile mozna komentowac jeden smietnik niech zrobi cos nowego do tej \"scenki\" to ludzie beda gadac na temat pracki a nie o bzdetach .choc niech ta pierdzielona pokrywe zrobi. P.s. Czekam na blyskotliwa riposte.:)