dexter47 Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 heh no dokładnie tak to wygląda misie raz zdarzyło rysować krajobraz obiema rękoma ;] węglem z tego co pamiętam ale to bo dawno jak chodziłem na rysunek do młodzieżowego dom kultury. lucek a mi się ona nie kojarzy z tym co pokazałeś ale film widziałem polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 bardzo fajnie, z tym cylindrem z tylu przypomina mi trona :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 11 Luty 2011 Autor Share Napisano 11 Luty 2011 tu macie siatkę połączyłem już wszystkie elementy oprócz głowy. teraz poprawiam miejsca gzie się mi krzaczy jak poprawiam te miejsca to dalsza obróbka to zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tribal Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 wg Mnie miejscami trochę chaotyczna ta siatka ;) Chodzi Mi głownie o brzuch i dolną część pleców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 11 Luty 2011 Autor Share Napisano 11 Luty 2011 może i tak trochę chaotycznie ale właśnie jak tak jest i rzucę na to siatkę mesch albo turbo to wszystko się ładnie układa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tribal Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Chodzi Mi głownie o ten element, kobiece ciało trochę inaczej się układa w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 ja mam taka offtop prosbe, zmien hosta obrazkow, bo jeszcze z 2 razy wyskoczy mi reklama zanim zobacze obrazek i wywale kompa przez okno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 (edytowane) Ta, te reklamy są [...] . Tam na siatce to rzeczywiście dodatkowa kość jej urosła. A tak poza tym to całkiem spoko jeśli to twoje pierwsze ruchy w 3d. No, ale jak ktoś obiema rękami... Żart :P . Ciśniesz dalej. Edytowane 1 Marzec 2011 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 11 Luty 2011 Autor Share Napisano 11 Luty 2011 to nie moje pierwsze ruchy w 3d ale pierwsze w organice wcześniej robiłem coś takiego np: http://www.imagebanana.com/view/nic8hj5k/porschelinea.jpg Ps jak pokazują się wam reklamy to naciskajcie na prostokącik a nie na krzyżyk '] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 imagebanana... kpina jakaś. Nie możesz normalnie na imageshacka wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 11 Luty 2011 Autor Share Napisano 11 Luty 2011 no właśnie nie bo mam coś problem z hostingiem u nich ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tribal Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 polecam chociażby zapodaj.net szybszy od imageshack, do 5 obrazków naraz pozwala wrzucać pliki do 6 mb i żadnych dziwnych reklam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Możesz mieć hosta gdzie chcesz, ale poźniej daj „copy image adress” i ten link nam wklejaj. Najlepiej z nawiasami [ img]. Co do modelu to stopy za duże. Postacie to nie samochody. Tutaj nie wystarczy się idealnie trzymać rzutów, bo wyznaczają ci tylko kontur. Ale już 3 raz co do jakiegoś szybkiego block ina nie będe się powtarzał. Albo nie czytasz albo masz swoją koncepcje jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 trochę siedziałem powoli siatka zaczyna wyglądać tak jak se wymyśliłem ;] http://img820.imageshack.us/i/beztytuu1hz.jpg/ http://img684.imageshack.us/i/beztytuumxg.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 mam problem z decimation masterem może mi ktos napisac jakto zrobic żeby zadziałalo bo na wszyskie sposoby prubowalem i dalej jest 4kk poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 czy pomoże mi ktoś ugryźć ten model !!! model jest jako 1 obiekt ma 4miliony poly decymation nie działa mi nie wiem czemu robię jak na tym tutku http://www.pixologic.com/zbrush/features/decimation/ nie wiem co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi