JoseConseco Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Sculpt który nieco dopracowałem po bitwie sculptingowej 'wojownik', ale już poza ramami czasowymi (render w mitsubie): C&C jest welkom. Edytowane 2 Luty 2011 przez JoseConseco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 A sss nie będzie? Detal też dobrze by zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Edit: Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edytuj -> Wyślij (Zaawansowane). Edytowane 2 Luty 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 Vega. Qurcze, nie widzę miejsca gdzie się zmienia tytuł postu. Jeśli tak być nie może to moge usunąć wątek. lucek, nie ma sensu robić sss bez dobrej bumpmapy, no i nie ma sss w mitsubie. Ale może w przyszłości dorobię tekstury, dlatego dałem do wipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 roundtable z muzyką mi się mega podoba ;) tu wyglada jakby miał zbyt głęboki SSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 JoseConseco, tytuł wątku zmienisz edytując pierwszy post. świetny render, myślałem że to fota odlanej figurki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi