Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 93,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Soulinka12 o tak, milo 🙂 no to wspomniane wczesniej ilustracje. Ostatnio bardzo milo mi sie je rysuje chociaz tla to ciagle meczarnia.   ps. tak, narysowalam rudego pana Kleksa z Mateu

• To byly syrenki, czas na male odswiezonko i kilka nowych rzeczy 🙂   

• Skoro inni wrzucaja to i ja polece z pandemicznym updejtem teczki. A dokladnie z postaciami, okolo ilustracyjne prace zbiore w jakies kolejnej aktualizacji, niech to ma jakies rece i nogi.  

Posted Images

Napisano
  • Autor

Oh dziekuje za te wszystkie komentarze, bardzo milo sie czyta i dodaja otuchy w chwilach zwatpienia.

Mialam plan na inktober, ale zamkniete przedszkole wystarczylo. Wiec wrzucam kilka wiedzmo szkicow i ilustracje z uzyciem zlotego tuszu. Bo kazdy uzywa zlotego tuszu i u innych slicznie wyglada 🙂 .

67.jpg

sketchbook  60.jpg

sketchbook  63.jpg

sketchbook  64.jpg

Napisano
  • Autor

Zyje i jakos funkcjonuje w tym calym domowym balaganie, nawet udalo mi sie kilka prac na childhood week zrobic. I liska do CDC.

I musze te moje ilustracje bardziej zagescic, bo jakos ostatnio pustka na nich wieje 😉

69.jpg

70.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

Napisano
  • Autor

Dziekuje Soulinka 🙂

I jakos tak przepadlam, zycie/praca mnie wchlonely, Borys zmienil zdanie o 20tej w poniedzialek na poczatku stycznia i pomagam 6latce ogarnac google classroom. Poki co wyskrobalam tylko 'rzepke' i odprezajacego 'dtiys'. I na boku cos dziubam, ale pokazac niemoge, ups.

Ogolnie wziasc sie chce za portfolio i dopakowac je wieksza iloscia ilustracji 'dla dzieci' 🙂 W planach sa dzieci cos robiace i moze ekstra ilustracje do 'rzepki'.

Pozdrawiam i witam w 2021.

1.jpg

2.jpg

Napisano

Hey @BetiiX kope lat 😄 Świetnie Ci idzie z tymi ilustracjami! Sympatyczne z charakterystycznym stylem. I fajnie że zaczełaś dodawać tła. To buduje historię i jeszcze ciekawiej się patrzy na całość 🙂

Napisano

ilustracja z rzepka moja ulubiona 🙂 mega dużo się tam dobrego dzieje moim zdaniem. Detal na bogato 😄 i fajne kolorki i niebanalny styl  (ale to sie powtarzam jak zdarta plyta  XD )

Napisano
  • Autor

Helo helo, przepraszam za znikniecie ale ogarnianie freelancu + homeschooling + normalnej pracy o durnych godzinach mnie przeroslo. Projekt za mna wiec moge wiecej malowac dla siebie 🙂 Zaczelam MerMay w kwietniu bo w zyciu roznie bywa 😉
I czuje ze trzeba wrocic i zaczac jakies studies buziaczkow/sylwetek porobic gdyz ciagle sztywno jest. Ale coraz to kolorowiej 😉

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Napisano

Jak na taką dziecięcą stylistykę, to nawet taka trochę sztywność ma swój urok 🙂 Ale wiadomo, kto nie idzie do przodu ten się cofa 🙂

Napisano
  • Autor

Oj i znowu sie zagubilam i zapomnialam aktualizowac teczuszke na bierzaco. Coz, wrzucam mermajowe wypociny. Uwazam ze calkiem dobrze mi poszlo patrzac na to jak malo mam czasu na rysowanie dla siebie a jak duzo wolnego maja dzieciaki (tez chce miec urlop od pracy co 5-6 tygodni!).

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

16.jpg

Napisano
  • Autor

To byly syrenki, czas na male odswiezonko i kilka nowych rzeczy 🙂 

18.jpg

20.jpg

21.jpg

25.jpg