Napisano 2 Listopad 20204 l Autor Oh dziekuje za te wszystkie komentarze, bardzo milo sie czyta i dodaja otuchy w chwilach zwatpienia. Mialam plan na inktober, ale zamkniete przedszkole wystarczylo. Wiec wrzucam kilka wiedzmo szkicow i ilustracje z uzyciem zlotego tuszu. Bo kazdy uzywa zlotego tuszu i u innych slicznie wyglada 🙂 .
Napisano 3 Listopad 20204 l Ale śliczny ten obrazek z rekinem! Aż ma się wrażenie, że zaraz wyleci z kartki 🙂
Napisano 16 Grudzień 20204 l Autor Zyje i jakos funkcjonuje w tym calym domowym balaganie, nawet udalo mi sie kilka prac na childhood week zrobic. I liska do CDC. I musze te moje ilustracje bardziej zagescic, bo jakos ostatnio pustka na nich wieje 😉
Napisano 16 Grudzień 20204 l wrzucaj dalej 😄 🙂 mi się podoba jak ogrywasz światłocień w swoim stylu ❤️
Napisano 22 Styczeń 20214 l Autor Dziekuje Soulinka 🙂 I jakos tak przepadlam, zycie/praca mnie wchlonely, Borys zmienil zdanie o 20tej w poniedzialek na poczatku stycznia i pomagam 6latce ogarnac google classroom. Poki co wyskrobalam tylko 'rzepke' i odprezajacego 'dtiys'. I na boku cos dziubam, ale pokazac niemoge, ups. Ogolnie wziasc sie chce za portfolio i dopakowac je wieksza iloscia ilustracji 'dla dzieci' 🙂 W planach sa dzieci cos robiace i moze ekstra ilustracje do 'rzepki'. Pozdrawiam i witam w 2021.
Napisano 3 Luty 20214 l Hey @BetiiX kope lat 😄 Świetnie Ci idzie z tymi ilustracjami! Sympatyczne z charakterystycznym stylem. I fajnie że zaczełaś dodawać tła. To buduje historię i jeszcze ciekawiej się patrzy na całość 🙂
Napisano 3 Luty 20214 l ilustracja z rzepka moja ulubiona 🙂 mega dużo się tam dobrego dzieje moim zdaniem. Detal na bogato 😄 i fajne kolorki i niebanalny styl (ale to sie powtarzam jak zdarta plyta XD )
Napisano 28 Kwiecień 20213 l Autor Helo helo, przepraszam za znikniecie ale ogarnianie freelancu + homeschooling + normalnej pracy o durnych godzinach mnie przeroslo. Projekt za mna wiec moge wiecej malowac dla siebie 🙂 Zaczelam MerMay w kwietniu bo w zyciu roznie bywa 😉 I czuje ze trzeba wrocic i zaczac jakies studies buziaczkow/sylwetek porobic gdyz ciagle sztywno jest. Ale coraz to kolorowiej 😉
Napisano 28 Kwiecień 20213 l Jak na taką dziecięcą stylistykę, to nawet taka trochę sztywność ma swój urok 🙂 Ale wiadomo, kto nie idzie do przodu ten się cofa 🙂
Napisano 2 Czerwiec 20213 l Autor Oj i znowu sie zagubilam i zapomnialam aktualizowac teczuszke na bierzaco. Coz, wrzucam mermajowe wypociny. Uwazam ze calkiem dobrze mi poszlo patrzac na to jak malo mam czasu na rysowanie dla siebie a jak duzo wolnego maja dzieciaki (tez chce miec urlop od pracy co 5-6 tygodni!).