makak Napisano 17 Październik 2020 Share Napisano 17 Październik 2020 Świetne, bardzo przyjemne kolory oraz kreska 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 2 Listopad 2020 Autor Share Napisano 2 Listopad 2020 Oh dziekuje za te wszystkie komentarze, bardzo milo sie czyta i dodaja otuchy w chwilach zwatpienia. Mialam plan na inktober, ale zamkniete przedszkole wystarczylo. Wiec wrzucam kilka wiedzmo szkicow i ilustracje z uzyciem zlotego tuszu. Bo kazdy uzywa zlotego tuszu i u innych slicznie wyglada 🙂 . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margo Art Napisano 3 Listopad 2020 Share Napisano 3 Listopad 2020 Ale śliczny ten obrazek z rekinem! Aż ma się wrażenie, że zaraz wyleci z kartki 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 16 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2020 Zyje i jakos funkcjonuje w tym calym domowym balaganie, nawet udalo mi sie kilka prac na childhood week zrobic. I liska do CDC. I musze te moje ilustracje bardziej zagescic, bo jakos ostatnio pustka na nich wieje 😉 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 16 Grudzień 2020 Share Napisano 16 Grudzień 2020 wrzucaj dalej 😄 🙂 mi się podoba jak ogrywasz światłocień w swoim stylu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 22 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2021 Dziekuje Soulinka 🙂 I jakos tak przepadlam, zycie/praca mnie wchlonely, Borys zmienil zdanie o 20tej w poniedzialek na poczatku stycznia i pomagam 6latce ogarnac google classroom. Poki co wyskrobalam tylko 'rzepke' i odprezajacego 'dtiys'. I na boku cos dziubam, ale pokazac niemoge, ups. Ogolnie wziasc sie chce za portfolio i dopakowac je wieksza iloscia ilustracji 'dla dzieci' 🙂 W planach sa dzieci cos robiace i moze ekstra ilustracje do 'rzepki'. Pozdrawiam i witam w 2021. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Styczeń 2021 Share Napisano 23 Styczeń 2021 Świetne prace i ciekawy styl, aż miło popatrzeć 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsabu Napisano 3 Luty 2021 Share Napisano 3 Luty 2021 Hey @BetiiX kope lat 😄 Świetnie Ci idzie z tymi ilustracjami! Sympatyczne z charakterystycznym stylem. I fajnie że zaczełaś dodawać tła. To buduje historię i jeszcze ciekawiej się patrzy na całość 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 3 Luty 2021 Share Napisano 3 Luty 2021 ilustracja z rzepka moja ulubiona 🙂 mega dużo się tam dobrego dzieje moim zdaniem. Detal na bogato 😄 i fajne kolorki i niebanalny styl (ale to sie powtarzam jak zdarta plyta XD ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 28 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Helo helo, przepraszam za znikniecie ale ogarnianie freelancu + homeschooling + normalnej pracy o durnych godzinach mnie przeroslo. Projekt za mna wiec moge wiecej malowac dla siebie 🙂 Zaczelam MerMay w kwietniu bo w zyciu roznie bywa 😉 I czuje ze trzeba wrocic i zaczac jakies studies buziaczkow/sylwetek porobic gdyz ciagle sztywno jest. Ale coraz to kolorowiej 😉 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Jak na taką dziecięcą stylistykę, to nawet taka trochę sztywność ma swój urok 🙂 Ale wiadomo, kto nie idzie do przodu ten się cofa 🙂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 2 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Oj i znowu sie zagubilam i zapomnialam aktualizowac teczuszke na bierzaco. Coz, wrzucam mermajowe wypociny. Uwazam ze calkiem dobrze mi poszlo patrzac na to jak malo mam czasu na rysowanie dla siebie a jak duzo wolnego maja dzieciaki (tez chce miec urlop od pracy co 5-6 tygodni!). 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 25 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2021 To byly syrenki, czas na male odswiezonko i kilka nowych rzeczy 🙂 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Sierpień 2021 Share Napisano 25 Sierpień 2021 Super, bardzo mi się podoba, styl, kolory i wszystko 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień 2021 Share Napisano 26 Sierpień 2021 no piekne 🙂 wrzuc w galerie pls 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi