Napisano 7 Luty 201114 l młody uczeń chciałby zaciągnąć opinii weteranów max3d 😄 kopia jaimiego: kopia artgerm: pozdrawiam
Napisano 7 Luty 201114 l dlaczego? przecież ludzie kopiują obrazy dawnych jak i współczesnych malarzy... kopiowanie artu jest dużo prostsze od kopiowania z fot mimo że tu i tu masz podane wszystko na tacy... liczy się tylko czy coś z tego wyniesiesz, a przecież nie popełnia grzechu robiąc ćwiczenia tego typu... byleby nie podpisywał się pod tym swoim imieniem i używał do celów komercyjnych... pozdron :P
Napisano 7 Luty 201114 l Prawdę mówiąc ja też tak robię - staram się kopiować kapkę w kapkę obrazy digitalowych mistrzów, szukając rozwiązań zastosowanych w pracach. Polecam każdemu takie ćwiczenie, ale myślę, że nie ma dużego sensu pokazywać ich na forum, bo to tak jakbyś pokazywał nam notatki z wykładu, my chcemy zobaczyć co się z takiego wykładu wyniosło. Ogólnie fajnie się dzieje. Poobserwuj biele - które nie są tak na prawdę nigdy zupełnie białe, tyczy się to tej pierwszej pracy. Draperia bardzo fajna chociaż reprodukcja mało czytelna. Warto przefotoszopować przed wrzuceniem. Pzdr
Napisano 2 Sierpień 20204 l Autor dziękuję wszystkim za rady, oczywiście przeczytałem w 2011, ale jakoś nie odpisałem, żebym ja pamiętał czemu wrzucam update parę nowszych prac, jestem jak najbardziej otwarty na krytykę co kto widzi proszę o komentarz
Napisano 6 Sierpień 20204 l Autor dziękuję za miłe komentarze 😄 również witam turbo-administratora wrzucam kolejne różnorodności