Napisano 10 Luty 201114 l This whole poetic beauty of reincarnation, for Rupert was just a beginning of the greatest crisis in the wandering of his spirit. FINAL i awaryjny link: http://img864.imageshack.us/i/kapibarafinal2203n.jpg/ Edytowane 22 Marzec 201114 l przez ttaaddeekk
Napisano 28 Luty 201114 l Autor kapibara docelowo, chodziaz za nia wezme sie dopiero po skonczeniu enviromentu narazie koncepcik cheers
Napisano 2 Marzec 201114 l Sculpt bardzo fajny. Czy docelowo skała wisi poziomo, czy jest przechylona? Bo w tej chwili wygląda mocno przechylona do tyłu (bardziej niż na szkicu), a myślę że lepiej by wyglądała poziomo.
Napisano 4 Marzec 201114 l widze ze kręcą Cię kapibary ;) (to tak jak mnie bobry) mozesz cos wiecej napisac o samej ideii ? Edytowane 4 Marzec 201114 l przez jaras
Napisano 4 Marzec 201114 l Autor mnie bobry tez troche. co do ideii to dam znac jak cos wymysle ;) narazie brudny fotoszopowy obrazek pod nominacje:) Edytowane 4 Marzec 201114 l przez ttaaddeekk
Napisano 4 Marzec 201114 l A możesz siatkę zamieścić? To jest 3D czy sam koncept? {Wysłano z telefonu} Edytowane 4 Marzec 201114 l przez Adek
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor moge :) to jest 3d, ale zlozone na szybko w PS. teraz mam zamiar zabrac sie za oswietlanie tego i komponowanie.
Napisano 7 Marzec 201114 l Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody! Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59).
Napisano 18 Marzec 201114 l Jakie to fajne! Czym robiłes wodę? I dlaczego taki nieładny kolorowy noise? ;/
Napisano 18 Marzec 201114 l Za duży specular na skale. Te włosy chyba powinny być żadsze, albo bardziej porozdzielane. W prawym dolnym rogu wyglądają dobrze.
Napisano 22 Marzec 201114 l Autor lucek woda jest zrobiona aaOcean, taki skrypcik pod XSI na to material 100% reflection i prosta texturka. Ania- oprócz za dużego speca jest tutaj masa baboli, żeby skończyć w terminie musiałem niestety sporo odpuścić, no ale nie mam w zwyczaju nie kończenia a to wymaga poświęceń ;) wazne Sama kapibara jest poskleja z paru zdjęć i zmapowana na prosta geometrie w celu złapania światła kierunkowego. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem, bo z jednej strony można to potraktować jako teksture która zajmuje jakies 3%obrazka . Z drugiej zaś, nie robiłem jej futra, modelowałem oczu itp. Wiec oddaje ta kwestie do decyzji moderacji FINAL i awaryjny link: http://img864.imageshack.us/i/kapibarafinal2203n.jpg/
Napisano 22 Marzec 201114 l Myślę, że to nie problem. Ważne, aby dzisiaj zamieścić pracę finalną. Tekstury przecież nie są zabronione. Więcej o tym było zdaje się w uwagach o bitwie. Praca w tej kategorii musi być 3D, siatkę zamieściłeś wcześniej to dobrze. Widać co jest 3D.
Napisano 23 Marzec 201114 l Gratulujemy ukończenia pracy. Praca została pobrana do zaprezentowania Jury.
Napisano 13 Kwiecień 201113 l ttaaddeekk gratulacje! II miejsce, ale tak blisko pierwszego. Naprawdę minimalna różnica, ale cieszę się, że jest taki użytkownik, który w prawie każdej bitwie od dawna bierze udział :) To mam nadzieje nie była Twoja ostatnia bitwa. A praca ląduje u mnie na tapecie.