Skocz do zawartości

[Kryzys] biggest rodent[finished]

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

kapibara docelowo,

chodziaz za nia wezme sie dopiero po skonczeniu enviromentu

narazie koncepcik

cheers

Napisano

Sculpt bardzo fajny. Czy docelowo skała wisi poziomo, czy jest przechylona? Bo w tej chwili wygląda mocno przechylona do tyłu (bardziej niż na szkicu), a myślę że lepiej by wyglądała poziomo.

Napisano

widze ze kręcą Cię kapibary ;) (to tak jak mnie bobry) mozesz cos wiecej napisac o samej ideii ?

Edytowane przez jaras

Napisano
  • Autor

mnie bobry tez troche.

co do ideii to dam znac jak cos wymysle ;)

narazie brudny fotoszopowy obrazek pod nominacje:)

Edytowane przez ttaaddeekk

Napisano
  • Autor

moge :)

to jest 3d, ale zlozone na szybko w PS.

teraz mam zamiar zabrac sie za oswietlanie tego i komponowanie.

Napisano

Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody!

Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59).

Napisano

Jakie to fajne! Czym robiłes wodę? I dlaczego taki nieładny kolorowy noise? ;/

Napisano

Za duży specular na skale.

Te włosy chyba powinny być żadsze, albo bardziej porozdzielane. W prawym dolnym rogu wyglądają dobrze.

Napisano
  • Autor

lucek woda jest zrobiona aaOcean, taki skrypcik pod XSI na to material 100% reflection i prosta texturka.

Ania- oprócz za dużego speca jest tutaj masa baboli, żeby skończyć w terminie musiałem niestety sporo odpuścić, no ale nie mam w zwyczaju nie kończenia a to wymaga poświęceń ;)

wazne

Sama kapibara jest poskleja z paru zdjęć i zmapowana na prosta geometrie w celu złapania światła kierunkowego.

Nie wiem czy to zgodne z regulaminem, bo z jednej strony można to potraktować jako teksture która zajmuje jakies 3%obrazka . Z drugiej zaś, nie robiłem jej futra, modelowałem oczu itp. Wiec oddaje ta kwestie do decyzji moderacji

FINAL

kapibara_final2203.jpg

i awaryjny link:

http://img864.imageshack.us/i/kapibarafinal2203n.jpg/

Napisano

Myślę, że to nie problem. Ważne, aby dzisiaj zamieścić pracę finalną. Tekstury przecież nie są zabronione. Więcej o tym było zdaje się w uwagach o bitwie.

Praca w tej kategorii musi być 3D, siatkę zamieściłeś wcześniej to dobrze. Widać co jest 3D.

Napisano

Majstersztyk! Szczere gratulacje

Pozdrawiam:)

Napisano

ttaaddeekk gratulacje!

II miejsce, ale tak blisko pierwszego. Naprawdę minimalna różnica, ale cieszę się, że jest taki użytkownik, który w prawie każdej bitwie od dawna bierze udział :) To mam nadzieje nie była Twoja ostatnia bitwa. A praca ląduje u mnie na tapecie.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.