Napisano 17 Luty 201114 l Firma Evermotion wydała nowy zestaw modeli z serii Archmodels vol. 95. Zestaw zawiera 94 modele domowych gadżetów i rzeczy związanych z domem. Zachęcam do rzucenia okiem na katalog PDF. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1628
Napisano 17 Luty 201114 l Cudne jak zwykle, szkoda tylko ze chwilowo żadnych archmodeli nie moge użyć - zbyt obciążają moje sceny :)
Napisano 18 Luty 201114 l a ja będę złośliwy... cienka kolekcja, za droga, i nie ma czytnika kodów kreskowych i kolory mi się nie podobają. lipa
Napisano 18 Luty 201114 l niestety Adamie, ściskasz za bardzo poślady, widać ,że już pomysły się skończyły na Twój pseudo luzacki TAP MADL STAJL ,bo zaczynasz się powtarzać :) , kolekcja jest spoko, pozdrawiam
Napisano 18 Luty 201114 l hahaha... jak ja za to lubię max3d dziewczynki, przecież ja pracuję w Everach :P
Napisano 19 Luty 201114 l Ręce opadają, co za ameba. Ty poważnie nie łapiesz mego marudzenia? Za każdym razem (prawie) jak się pojawi news o nowej kolekcji everów to pojawiają się teksty typu "za drogo,za mało,słabe etc". Ostatnim razem też tak było, lecz z chłopakami postanowiliśmy trochę się powygłupiać i pożartować z tych "maruderów". Tym razem sam zacząłem marudzić aby wyprzedzić tych, którym to przyjdzie do łba. Ot taki żarcik. A jeśli TY odebrałeś to za "sranie we własne gniazdo" to walnij sobie meliskę i odrobinkę dystansu :D Moja robota w everach polega na wykonywaniu wszelkich symulacji,partikli,dynamiki etc, ręki nie przykładam do modelowania... i se zwyczajnie jaja robię. Wyluzuj chopie wyluzuj :D Edytowane 19 Luty 201114 l przez Adam_Guzowski
Napisano 19 Luty 201114 l hahaha... jak ja za to lubię max3d dziewczynki, przecież ja pracuję w Everach :P o rly? xD a co Ty myślisz, że ludzie tutaj nie wiedzą o tym? nie wiem ile jeszcze można mieć beki z tego samego żartu, następnym razem będziesz oryginalny i napiszesz ten sam żarcik?