CzAk1 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Każdego dnia Forum Max3D tętni życiem i setki użytkowników wymieniają się informacjami, piszą komentarze i prezentują swoje osiągnięcia. Jedni dopiero stawiają pierwsze kroki, inni są dobrze znani internetowej społeczności. Zapraszamy wszystkich Was do wzięcia udziału w spotkaniach, które są właśnie w przygotowaniach. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1644 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 A kraków nic nie planuje? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Wiem że z Lublina i okolic jest parę aktywnych osób na forum, a także nasz znamienity Omen. Może uda nam się zebrać i także przyłączyć się do tego pospolitego ruszenia. ;) Przy okazji super by było zrobić mini plener ze szkicownikami ]:-> ale to już bardziej w moich marzeniach. ;) Dajcie znać kto by się wstępnie pisał a jak się zbierze kilka osób założymy Lubelski wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 A co się stało z uber-zlotem w Gliwicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 w gliwicach mial byc zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Zapraszam Lublin : http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=1011527#post1011527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Ja w marcu bym uderzyl na ktorykolwiek z tych zlotow, ale jest festiwal filmowy w Krakowie a na dodatek robimy pokazy dla Pixara i Foundry w Warszawie. Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Jak wyglądają pokazy dla Pixara i Foundry? Przyjeżdżają kolesie do Wawy z dalekiego kraju i pokazujecie im jak to się w naszym kraju robi? Zaintrygowałeś mnie mocno, szczególnie, że nie wiem czym się zajmujesz i jaki charakter mają takie prezentacje. Możesz coś na ten temat napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Tak sobie mysle, ze od dluzszego czasu brakuje kilkudniowej imprezy typu DigiTech Media. Bardzo sympatyczne to bylo, i calkiem sporo osob z kraju sie zjezdzalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi