Orangegraphics Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Biorąc przykład z innych miast ijako że średnio mam czas aby jechac do wrocka poznania lub lublina mam pytanie czy znajdą się chętni z okręgu górnośląskiego ( katowice itp)aby się spotkac, wypic piwko i porozmawiac, niekoniecznie tylko o grafice i fotografii;) jeśli by się znalazło kilka osób to byśmy coś razem wymyślili i zorganizowali. pozdrawiam
Dynamico Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Jeżeli nie jestem zbyt "wiekowy" i nie ma to być spotkanie wyłącznie "pradziwych" grafików to dlaczego nie. Pozdrawiam
Vega Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Na max3d.pl większość ludzi to ludzie wiekowi :) Zależy co masz na myśli, ale duża część jest w ok. 30 :)
Dynamico Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Ohoho... No to ja jestem "dziadek" :-) Więc chyba jednak się nie nadaję.
Vega Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 A co to za różnica :) Grafik to grafik. To jest spotkanie grafików chyba, a nie młodych :)
Orangegraphics Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Dynamico myśle że to nie ma zupełnie żadnej róznicy;) Super Aniu, jakiś termin może zarzuć wstępny?
Ania Napisano 28 Luty 2011 Napisano 28 Luty 2011 Będę prawie na pewno w Katowicach w Wielki Tydzień, i być może kilka dni przedtem albo potem, jeszcze dokładnie nie wiem. Za bardzo się mną nie kierujcie, przypuszczam że więcej chętnych się znajdzie na jakiś inny termin bo koło świąt bywa stresowo.
Orangegraphics Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 To co, nikt ze śląska nie jest zainteresowany?
Dynamico Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Trochę to "słabo" wygląda. Ludzie tacy zapracowani czy co?
Manver Napisano 7 Marzec 2011 Napisano 7 Marzec 2011 Ja bym się pisał. :) Xiz0r nie wiedziałem, że jest tu ktoś z Zabrza.
wizz Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Śląsk przepadł? Ja tu jestem i moge sie wybrać heee :D
Rekomendowane odpowiedzi