Orangegraphics Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Biorąc przykład z innych miast ijako że średnio mam czas aby jechac do wrocka poznania lub lublina mam pytanie czy znajdą się chętni z okręgu górnośląskiego ( katowice itp)aby się spotkac, wypic piwko i porozmawiac, niekoniecznie tylko o grafice i fotografii;) jeśli by się znalazło kilka osób to byśmy coś razem wymyślili i zorganizowali. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamico Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Jeżeli nie jestem zbyt "wiekowy" i nie ma to być spotkanie wyłącznie "pradziwych" grafików to dlaczego nie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Na max3d.pl większość ludzi to ludzie wiekowi :) Zależy co masz na myśli, ale duża część jest w ok. 30 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamico Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ohoho... No to ja jestem "dziadek" :-) Więc chyba jednak się nie nadaję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 A co to za różnica :) Grafik to grafik. To jest spotkanie grafików chyba, a nie młodych :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Jak będzie w okolicy świąt to się zjawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Dynamico myśle że to nie ma zupełnie żadnej róznicy;) Super Aniu, jakiś termin może zarzuć wstępny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Będę prawie na pewno w Katowicach w Wielki Tydzień, i być może kilka dni przedtem albo potem, jeszcze dokładnie nie wiem. Za bardzo się mną nie kierujcie, przypuszczam że więcej chętnych się znajdzie na jakiś inny termin bo koło świąt bywa stresowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 To co, nikt ze śląska nie jest zainteresowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamico Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Trochę to "słabo" wygląda. Ludzie tacy zapracowani czy co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manver Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ja bym się pisał. :) Xiz0r nie wiedziałem, że jest tu ktoś z Zabrza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manver Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Śląsk przepadł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizz Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Śląsk przepadł? Ja tu jestem i moge sie wybrać heee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaras Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Śląsk przepadł? to tak a propos ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts