Gość cwieq Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Witam wszystkich to moja pierwsza skończona praca ( i w ogóle pierwsza praca jaką wystawiam na forum) jest to kulek inspirowany emotkami z gadu ale z większym apetytem. Pracka w całości wymodelowana w 3ds max 6 renderowana w VRay niestety demo. Mdeling wyłącznie poly a całość zajeła mi tydzień życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Jakość paskuda, ale stworek całkiem przyjemny:) niezbyt skomplikowany, ale mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 ten drugi duzo lepszy - genaralnie spox - moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Super tylko oczka mi sie troche nie podobaja, ale ogolnie ekstra :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 no i jeszcze moglbys zaznaczyc mu bardziej wargi - bo teraz usmiech ma jak wyciety nozem - moze takie grube miesiste pofaldowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 e tam, dobrze jest :) poza tym, pierwsze tlo jest lepsze :) poza tym ma palce jak frytki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Lol, fajny tylko mu się gały za bardzo błyszczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Bardzo mi się podoba pomysl i wykonanie...szkoda tylko, że kompresja bije w oczy ( na pierwszym obrazku) ZTydzień to trochę dużo, ale początki zawsze sa trudne...;) \"Drugi\" ( jak to ladnie brzmi...:P:D) obrazek jest juz lepsiejszy, ale ja bym pozostal przy piewszym materiale oczek ;) Napawde fajowy Emotek ( że tak sobie pozwolę go nazwać...:D ) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 hehe bardzo przyjemne, podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 wiecie co nei to żebym sobie z tego posta robił vip\'a ale naprawdę nareszcie rozkminiłem tego vraya ( cicho młody jestem jeszcze nie doświadczony) teraz to już naprawdę wersja final. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 jak dla mnie zajeb***y EDIT Darkelf ja odrazu o animce pomyślałem [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > chveti] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 jest ok. moze jakis rig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 kurdę ale jestem szczęśliwy że wam się podoba idę dalej coś skminiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 kurdę ale jestem szczęśliwy że wam się podoba idę dalej coś skminiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Możesz jeszcze raz umieścić renderek na forum ?? Przez te zmiany nie ma ni jednego...:( Albo na serverku ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 ok pewnie że mogę ale te fotki są jako linki ale co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 prosty, ale sympatyczny :) i ciekawa animke mozna z nim zrobic, > pomysl strasznie mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Dziwne ale ja nie widze zadnych fotek. Dopiero ostatni link. Kulek mi sie bardzo podoba :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi