Napisano 14 Czerwiec 200420 l Witam wszystkich to moja pierwsza skończona praca ( i w ogóle pierwsza praca jaką wystawiam na forum) jest to kulek inspirowany emotkami z gadu ale z większym apetytem. Pracka w całości wymodelowana w 3ds max 6 renderowana w VRay niestety demo. Mdeling wyłącznie poly a całość zajeła mi tydzień życia.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Jakość paskuda, ale stworek całkiem przyjemny:) niezbyt skomplikowany, ale mi sie podoba.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l no i jeszcze moglbys zaznaczyc mu bardziej wargi - bo teraz usmiech ma jak wyciety nozem - moze takie grube miesiste pofaldowane :)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l e tam, dobrze jest :) poza tym, pierwsze tlo jest lepsze :) poza tym ma palce jak frytki :)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Bardzo mi się podoba pomysl i wykonanie...szkoda tylko, że kompresja bije w oczy ( na pierwszym obrazku) ZTydzień to trochę dużo, ale początki zawsze sa trudne...;) \"Drugi\" ( jak to ladnie brzmi...:P:D) obrazek jest juz lepsiejszy, ale ja bym pozostal przy piewszym materiale oczek ;) Napawde fajowy Emotek ( że tak sobie pozwolę go nazwać...:D ) Pozdr
Napisano 14 Czerwiec 200420 l wiecie co nei to żebym sobie z tego posta robił vip\'a ale naprawdę nareszcie rozkminiłem tego vraya ( cicho młody jestem jeszcze nie doświadczony) teraz to już naprawdę wersja final.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l jak dla mnie zajeb***y EDIT Darkelf ja odrazu o animce pomyślałem [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > chveti]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Możesz jeszcze raz umieścić renderek na forum ?? Przez te zmiany nie ma ni jednego...:( Albo na serverku ?? Pozdr
Napisano 17 Czerwiec 200420 l prosty, ale sympatyczny :) i ciekawa animke mozna z nim zrobic, > pomysl strasznie mi sie podoba :)
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Dziwne ale ja nie widze zadnych fotek. Dopiero ostatni link. Kulek mi sie bardzo podoba :))